Gazeteci Fatih Altaylı, 2019-2020 sezonuna adı verilen Cemil Usta ismini tanımadığını belirterek hadsiz açıklamalarda bulundu. Altaylı, “Bir itirafta bulunabilir miyim? Baktım, şaşırdım yıllar önce Diyarbakır’da kaburga dolması yediğim bir yer vardı. Cemil Usta’ydı adı ne alaka dedim. İlk anda aklıma o geldi. İlk anda çözemedim okuyunca hatırladım. Bir anda böyle afalladım” dedi.

HADSİZ AÇIKLAMALAR
Altaylı hadsiz açıklamalarına devam ederek, "Trabzonspor, devlet tarafından bir miktar kayrılıyor. Trabzonspor, şimdiye kadar gelirinin çok ötesinde harcamalar yaptı, borçların ödenmesinde zorluk olduğu için, Trabzonspor da bölge için önemli bir kulüp olduğu için bir miktar kıyak yapıldı. Yapılmasın demiyorum ama diğer kulüplere de haksızlık olmasın" ifadelerini kullandı.

ÖZÜR DİLEMELİSİN!
Trabzonspor ve efsane takım kaptanı Dozer Cemil lakaplı Cemil Usta üzerine Altaylı’nın canlı yayında kurduğu cümleler büyük tepki çekerken kendisine Bordo-Mavili camiadan özür dilemesi çağrısında bulunuldu. Bordo-Mavili taraftarlar ve siyasiler de Altaylı’ya tepki mesajları yayınladı. Haddini aşan Altaylı’nın Trabzonspor’dan özür dilemesi bekleniyor.

Editör: Haber Merkezi