Trabzonspor'da Ünal Karaman'ın ayrılmasıyla teknik direktörlük koltuğuna getirilen Hüseyin Çimşir camiaya birlik beraberlik çağrısı yaptı. 

Kulübün sosyal medya hesaplarından yayınlanan videoda açıklamalarda bulunan Çimşir, "Takımın potansiyeli olarak herkesin bir beklentisi var, hepimizin beklentisi var.  Bende taraftar olsam kafamda acabalar olabilir. Yapabilecek mi becerebilecek mi. Bunlar doğal şeylerdir ama ön yargı kötüdür yapamaz edemez demek kötüdür. Doğru bir yol değildir. 

Benim potansiyelimi bilmiyorlar. Antrenörlük potansiyelimi bilmedikleri zaman veya bilipte yapamaz edemez demek bence ön yargı. Ön yargıyı kırmak kolay bir iş değildir bunun için başarılı olmam gerekiyor. Taraftara mesajım; kimseye tarafı olmasınlar taraf olunacak yer Trabzonspor’dur. Bu camianın etrafında birleşsinler. Bu oyuncu da olur antrenör de olur.

Sevebilirsiniz sevmeyebilirsiniz bu kulübün ben teknik teknik direktörüysem oyuncusu da forma giyiyorsa koşulsuz kayıtsız şartsız destek olmak zorundadır. Ondan sonra gidişat ile ilgili alakalı olumsuzluk olacaksa zaten tepkilerini gösterebilirler benim onla sıkıntım yok.  Benim onlardan rica takımın yanında destek olsunlar. Biz yan yana durursak biz bize yeteriz." ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi