Bordo-Mavili ekibin başarılı savunma oyuncusu Hüseyin Türkmen ligin ilk yarısını iyi bir noktada bitirdiklerini belirterek, “Geldiğimiz nokta ile hedefe ulaşma isteğimizi rakiplerimize net bir şekilde gösterdik” dedi. Şampiyonluğa ulaşmayı arzulayan her takım kadar şanslarının olduğuna dikkat çeken başarılı oyuncu, “Hedefe odaklanmış durumdayız” diye konuştu.

Dönüşü olmayan bir yola girdiklerini belirten Hüseyin Türkmen, “Ok yaydan bir kere çıktı, hedefe ulaşıncaya kadar durmaya niyetimiz yok. İkinci yarı daha çetin geçecek ama bizler her türlü zorluğa karşı kendimizi hazırlayacağız. Çıkacağımız bu meşakkatli yolda zafere ulaşmak için terimizin son damlasını akıtacağız. Bunu başaracak güçte bir takımız” dedi.

Taraftara da mesaj gönderen Hüseyin Türkmen, “Taraftarlarımız ilk yarıda bizleri inanılmaz bir şekilde destekledi, sahip çıktı. Aynı coşkuyu ikinci yarıda da onlardan görmeyi bekliyoruz. Bir anlamda şampiyonluğa giden yolda taraftarlarımız bizlere itici güç olacaktır. Bunu gözardı etmesinler. Bizlerin sonuna kadar yanımızda olsunlar” şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi