BEŞİKTAŞ MAÇINI KAZANMAK İSTİYORUZ'

"2017 Trabzonspor için iyi bir yıl oldu. İnşallah böyle devam eder. Rehavete girmemiz lazım. Teknik heyet oyuncularımıza bu konuda uyarılarda bulunuyor. Biz her zaman güzel ve adaletli futboldan yanayız. Trabzonspor Akyazı Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde henüz gol bile yemedi, karşılaşmada 3 puandan yanayız, kazanmak istiyoruz. Takımlar atletler gibidir, yenildiği zaman düşebiliyor. Yenilirsek düşeriz, beraberlikte bu durum söz konusu değil. Beşiktaş göze hoş gelen futbol oynuyor"

'RODALLEGA'DAN MEMNUNUM, OLCAY BEŞİKTAŞ MAÇINDA...'

"N'Doye için alternatifimiz var. O bölgede iki oyuncumuz var. Rodallega ve N'Doye. Rodallega'dan memnunum. Onun oynadığı pozisyonlarda daha fazla atak yapıyoruz. Olcay Şahan Trabzonspor'un çok kabul ettiği, ağabeylik pozisyonunda olan birisi haline geldi. Olcay Şahan Beşiktaş maçında oynayacak. Hiçbir problem yok"

'OKAY'I SEVİLLA İSTESE DE KABUL ETMEYİZ'

"Onur Kıvrak Süper Lig ve Avrupa'da her takımda oynayabilecek oyuncu. Saha içi ve saha dışı duruşu taktire şayan. Şu anda bizim için transfer haberlerinden ziyade takımın başarısına odaklandık. Transfer haberlerine kapalıyız. Okay Yokuşlu ile sözleşme yeniledik. Sevilla istese de kabul etmeyiz. Rizespor maçında kendi rekorunu egale etti"

'İDDİALAR DOĞRU, ERSUN YANAL...'

"Transfer haberlerinin şu anda yayınlanması takım içinde ahengi bozuyor. Ersun Yanal ve ekibi Latin Amerika'ya gittiler. Bu iddialar doğru. Çalışmalarımıza başladık"

'TRABZON BAŞARIYA SUSAMIŞ'

"Trabzon şehri başarıya susamış ve 3-4 sezondur hem maddi hem başarı açısından sıkıntılı bir süreç geçiriyor. İstikrarlı bir çizgimiz olacak"

'UEFA LİSANSIYLA İLGİLİ...'

"Hukuk kurulu bu konuyu hassasiyetle devam ediyor. Bu konuda başvuralımız devam edecek. UEFA lisansıyla ilgili eksiklerimizi tamamladık, herhangi bir sıkıntı olmayacaktır"

Editör: Haber Merkezi