SONNOKTA SPOR MERKEZİ - Trabzonspor'da kazan kaynıyor. Her gün farklı bir gelişmenin yaşandığı Karadeniz ekibinde önceki gün Genel Koordinatör Özkan Sümer bombası patladı! Deneyimli spor adamı odasındaki eşyaları toplayıp kulüpten ayrılmış ve 'bir daha geri dönmem' kelimesini kullanmıştı. Sümer'in bu restinin perde arkasında ise özellikle Başkan Ahmet Ağaoğlu ile arasında yaşadığı yetki karmaşası olduğu ortaya çıktı.

MADEM ÖYLE İŞTE BÖYLE
Sümer'in Trabzonspor'un Slovenya kampı sonrası alt yapıdaki bazı oyuncuları takımdan göndermesine Başkan Ahmet Ağaoğlu'nun tepki göstererek "Bana sormadan alt yapıdaki oyuncuları neden gönderdin?" dediği Sümer'in de "Benim yönetim tarzım bu, işinize gelirse" diyerek rest çektiği belirlendi. Bu restini gören Ağaoğlu, harekete geçti ve Sümer'in yetkilerini kısıtladı. Daha önce tam yetki ile donatılan ve kendi başına buyruk hareket eden Özkan Sümer'in kendini yönetim üzerinde görmesini kabullenemeyen Ağaoğlu deneyimli teknik adamın fişini çekti. Ağaoğlu'ndan böyle bir hamle beklemeyen Sümer'in yaşanan gelişmelerin ardından çareyi görevinden ayrılmakta bulduğu belirlendi.

SÜMER İSTİFASINI SUNDU
Öte yandan iki gündür kulübe uğramayan ve istifası cebinde olan Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu da Sümer konusunu çözmek için dün apar topar kulübe gitti. Sümer'i tesislere çağıran Hacısalihoğlu, Mali Sayman Emin Kahraman ile kendisiyle sorunları masaya yatırdı. Görüşmede orta yol bulunamadığı öğrenilirken Sümer’in istifasını sunduğu belirlendi.

Editör: Haber Merkezi