SONNOKTA SPOR MERKEZİ - Transferin son gününde Beşiktaş’ın kapısından dönen, Burak Yılmaz'ın Trabzonspor’da kalması sıkıntıyı da beraberinde getirdi. İstanbul’a gitmek için uzun süre çabalayan ancak Bordo-Mavili takımda kalan yıldız oyuncunun yıllık maliyetinin bonuslarla birlikte 4 milyon Euro'yu aşması yeni bir soru işaretinin kafalarda oluşmasına neden oldu.

DARPHANE PARAYI BASMIŞ!
Öyle ya Bordo-Mavili kulübün başkanı Ahmet Ağaoğlu, "Burak Yılmaz'ı satın alacak parayı Türkiye'de darphaneler basmadı" demişti. Beşiktaş'ta Burak'ı alamadı veya almadı. Trabzonspor camiasının büyük bir kesiminin istediği oldu. Sevinç nidaları atan da, "Ağaoğlu Burak'ı takımda tutacak parayı basmış" diye sosyal medyadan imalı mesaj paylaşan da oldu.

DESTEK OLMA ZAMANI
Şimdi asıl soru bu kadar borç varken Burak'ın parası nasıl ödenecek? Yıllık günün döviz kuruyla 30 milyon TL'ye yaklaşan bir maliyeti söz konusu. Yönetim sürekli ödemeleri aksatmamak için para arayışında. Buna biraz da taraftarların destek olması gerek. O zaman şimdi maç biletlerine, takım formalarına vs. ilgi gösterip yönetime destek olma vakti geldi.

Editör: Haber Merkezi