WERDER BREMEN PAZARLIĞI YOKUŞA SÜRÜYOR

Trabzonspor’un gelecek sezon daha güçlü bir kadro kurmak için başlattığı transfer taarruzundaki en önemli ayaklarından biri de Almanya Bundensliga ekiplerinden Werder Bremen’de 10 numara pozisyonunda forma giyen Avusturyalı 29 yaşındaki futbolcu ZLatko Junuzoviç olarak ön plana çıkmıştı. Bu futbolcu için bir süredir yoğun tempo ile görüşmeler devam ederken, geçen hafta içinde de, “Bu transfer bitti, imza atması an meselesi” diye bilgi sızdırıldı. Ancak daha sonra bir duraklama dönemine girildi ve Juraj Kucka gelirken, daha önce transferinin gerçekleşmesi beklenen Junuzoviç’de ise aksama meydana geldi.

HEM PARASINI ALDI, HEM DE KÖTÜ KONUŞTU

Bu aksama daha önce Bordo-Mavi formayı giyen Avusturyalı santrafor Marc Janko’nun olumsuz referans vermesi olduğu ortaya çıktı. Junuzoviç’in önceki gün, “Trabzonspor’a gitmek istemiyorum” açıklaması yapması ise dikkat çekici bulundu. Junuzoviç’un tam anlaşmışken bir anda fikir değiştirmesinde Bordo-Mavililerin Sadri Şener başkanlığı döneminde 2011-2012 sezonu başında Porto’dan 3 milyon Euro karşılığı transfer ettiği ancak forma giydiği 2 yıl boyunca hiçbir şey üretmediği gibi gönderilirken de cebine 500 bin Euro konulan Avusturyalı forvet oyuncusu Marc Janko’nun etkili rol oynadığı kaydedildi.

‘PARANI HEP GEÇİKMELİ ALIRSIN, SORUN AŞARSIN’

Janko’nun, Junuzoviç ile bir görüşme yaptığı ve, “Trabzonspor sıkıntılı bir kulüp. Paralar sürekli gecikiyor. Bir iki maç istenileni veremeyince kenara atılıyorsun. Hiç kimse de sorunlarında doğru dürüst ilgilenmiyor. Bir futbolcu olarak eğer taraftarın ve yönetimin beklentileri karşılayamazsan, hemen gönderilmek isteniyorsun. Birçok sıkıntı karşına çıkarıyorlar ve motivasyonun bitiyor. Taraftarı futbolu çok seviyor ama futbolcuyu ancak başarılı olduğunda bağrına basıyor. Aksi takdirde onlar da sırtını dönüyor” diyerek çok olumsuz ifadeler kullandığı ve tecrübeli orta saha oyuncusu Junuzoviç’in da bundan etkilendiği kaydedildi.

Editör: Haber Merkezi