SONNOKTA SERVET ÖZKARA - Galatasaray galibiyetiyle üzerindeki karabulutları dağıtanTrabzonspor, aldığı 3 puanın yanında sergilediği güzel futbolla da camianın kaybolan zirve umutlarını yeniden yeşertti. Ancak Trabzonspor’u yarın en az bu maç kadar zorlu Kayserispor sınavı bekliyor.3 maçlık bir galibiyet serisiyle zirveye tırmanmanın hesaplarını yapan Bordo-Mavililer için bu karşılaşma hayati önem taşıyor.

TRİBÜN AYRI SAHA AYRI
Bu sezonun flaş takımlarından Kayserispor’la deplasmanda oynanacak karşılaşma Trabzonspor’un bu sezonki yol haritasını belirleyecek mahiyette. Trabzon ve Kayseri camiası arasında var olan dostluk ve kardeşlik bağları malum. Ve Sarı-Kırmızılı kulüp yetkilerinin ve taraftarın maç öncesi verdiği dostluk mesajları da takdire şayan. Trabzonspor ve taraftarı da bunu takdir ediyor ve aynı duyguları paylaşıyor.

DOSTLUK ELBETTE BAKİ
Ancak bu durum kesinlikle bir gevşemeye, rahavete yol açmamalı, futbolcuların motivasyonunu olumsuz yönde etkilememeli. Tribünlerdeki dostluk rüzgarı sahadaki mücadeleyi etkilememeli. Kayserispor’u ve taraftarını seviyoruz ancak Doğu Karadeniz’e özgü şu sözü de akıldan çıkarmıyoruz: Kardeş kardeşe bile minzi parayla..

Editör: Haber Merkezi