Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Kasımpaşa'yı 4-2 mağlup eden Trabzonspor'da maçın yıldızı biri rövaşatadan olmak üzere 2 gol kaydeden bir şutu da direkten dönen Hugo Rodallega oldu. Bu sezon ilk kez Burak ile birlikte hücumda görev alan golcü futbolcu 3 haftalık gol orucunu da bozdu. Ligin ilk 3 haftasında 3 gol kaydeden 33 yaşındaki golcü Galatasaray, Alanya ve Göztepe maçlarında gol atamamıştı.

MAÇIN DÖNÜM NOKTASI
Dün akşam Kasımpaşa karşısında müthiş bir futbol ortaya koyan Rodallega, maç sonu yaptığı açıklamada ise karşılaşmanın dönüm noktası olarak ilk yarının sonlarına doğru Burak Yılmaz’ın attığı gol olduğunu ifade ederken, “Maçı kurtaran, maçı döndürmemizi sağlayan şey ilk yarının sonunda attığımız goldü. Umarım hataları hafta içinde konuşarak aşacağız ve bir daha böyle hatalar yapmayacağız” dedi.

BÜTÜN GOLLER ÖNEMLİ
Rövaşata ile gol atarak futbolseverlerin takdirini kazanan Hugo Rodallega, önemli olanın takımı ateşlemesi olduğunu belirtirken, "Bütün gollerin değeri aynı ama benim için gollerin değeri takımı daha da ateşlemesi. Güzel bir gol attım, böyle goller çok görülmüyor, bu da hoşuma gitti” ifadesini kullandı. Rodallega formasında isminin Hugoito yazmasıyla ilgili olarak da “Bu lakap Kolombiya'da bana seslenildiği tarz. Onlara buradan seslenmek istemiştim. İçimde olan çocuğu çıkarmak için bu ismi yazdırmıştım” dedi.

Editör: Haber Merkezi