TRABZONSPOR EN ÇOK ONLARLA İŞ YAPIYOR

Trabzonspor’un özellikle İbrahim Hacıosmanoğlu döneminde ilişkilerini geliştirdiği, Teknik Direktör Ersun Yanal ile çok yakın oldukları bilinen ve Muharrem Usta’nın da en yakın durduğu menajerler olarak bilinen Metin Korkmaz ve Özkan Doğan ile ilgili şok bir iddia ortaya atıldı. Habertürk gazetesi yazarı Atilla Türker, "Antalyaspor'da menajer vurgunu" köşe yazısı ve "Oyuncuya 25 bin menajerlere 875 bin TL" başlıklı haberiyle Türk futbolunu derinden sarsacak bilgileri gün yüzüne çıkardı. Bazı menajerlerin nasıl haksız kazanç elde ettiklerini gün yüzüne çıkaran Türker, Radyospor'da yayınlanan "Sabah Sporu" programında Barış Ertül ve Selçuk Aytekin'e önemli açıklamalarda bulundu.

TÜRKEN SUÇ DUYURUSUNDABULUNACA

Haberde adı geçen menajerlerin kendisini arayıp tehditler savurduğunu ifade eden deneyimli gazeteci Türker, savcılığa suç duyurusunda bulunacağını kaydetti. İşte Türker'in açıklamaları: “Önceki gece arkadaşımın evindeydim. 22.11'di. Bilinmeyen numaraları açmam normalde ama çok ilginç bir numaraydı, sonu 60 60 ile bitiyordu. Karşıdaki ses, "Ben Metin Korkmaz." Bu piyasanın en önde gelen menajeri. Hemen hemen Türkiye'deki tüm kulüpleri bağlantısı olan bir isim. Dedi ki, "Yemek yiyebilir miyiz, görüşebilir miyiz?" Ben de "Olabilir önümüzdeki günlerde" dedim. Bana "Gazeteci misin menajer misin?" dedi. Dedim ki "Dikkatli konuşmanız gerekiyor." Onun üzerine bana dedi ki, "Ananı, bacını, karını, kızını, çocuğunu dedi ve devamını getirdi. Seni yaşatmayacağım bu ülkede, kurşuna dizdireceğim, mermi manyağı yapacağım."

TEHDİT, HAKARET VE SONRA DA ÖZÜR

Atilla Türker daha sonra da, “22.14'te bir telefon daha çaldı. O da bilmediğim bir numara. Açtım o sinirle. "Ben Özkan Doğan" dedi. "Senin..." dedi, aynı küfürler. Sana bu ülkede gazetecilik yaptırmayacağım şe.....z, o..... ç....." dedi. O anda "Demirden korksam trene binmezdim. Hodri meydan" dedim. Yüzüne kapattım telefonu. Kayıt altında hepsi, yanımda arkadaşım da vardı. Ardından bir mesaj geldi, Metin Korkmaz'dan: "Çok üzgünüm, affet beni." İşte "Çok üzgünüm. O sinirle söyledim. Eğer kabul buyurursanız sizinle herhangi bir yerde buluşup konuşuruz" diyor.  Dün en az 50 telefon geldi. Dolaylı yoldan tehditler, dolaylı yoldan ahlaksız teklifler. İşte "Metin öyle zengindir, sizi buluşturalım" falan dedi birkaçı” ifadelerini kullandı.

KULÜPLERDEN BELGE VE BİLGİ YAĞIYOR

Haber Türk Yazarı Atilla Türken son olarak ise, “Unutmadan söyleyeyim, bu yazılar sonuna kadar devam edeceğim. Elimde ne kadar belge varsa... Artık 3 yıl mı sürer 33 yıl mı sürer bilmiyorum. Değişik kulüplerden de belge yağıyor.  Elimde bir belge vardı. İki yıl önce yazdım. "Galatasaray'da vurgun" başlıklı. Menajerlerin kulüp üzerinden nasıl para kazandığıyla ilgili. O dönemki Galatasaray başkanı beni aradı, Galatasaray Adası'nda buluştuk. Dedi ki "Bu belgeyi bizden Romanya'dan istediler. Ben de yollarım." Sonra ne oldu biliyor musunuz? Popescu başta olmak üzere 11 menajer tutuklandı. 2 yıl cezaevinde yattı. Romanya'da yer yerinden oynadı, Türkiye'de yaprak kımıldamadı. Açık açık her şey yazıyordu. Menajere normalin 3-4 katı para veriliyor” şeklinde konuştu.

TRABZONSPOR KURMAYLARI NE YAPACAK?

Gazeteci Atilla Türker’in transfer vurgunu ile ilgili yaptığı haberden sonra Metin Korkmaz ve Özkan Doğan ile ilgili yaşadıklarını anlattı ve suç duyurusunda bulunacağını söyledi. Bu iki menajer ile çok yakın olan ve Trabzonspor’un oyuncu alması, ya da satmasında yardımcı olmaları istenen bu iki isimle ilgili Başkan Muharrem Usta ve yöneticilerin ne düşündüğü ise merak edildi. Metin Korkmaz ve Özkan Doğan ile ilişkilerin yine sıcak bir şekilde devam mı edeceği, yoksa tüm bağların koparılacağı mı düşünülüyor, yönetimin bunu kamuoyu ile paylaşması ve Trabzonspor taraftarlarını da rahatlatması bekleniyor. İki menajer ile ilgili de daha önce birçok skandal yazılmış çizilmiş ama Bordo-Mavili kulübü yönetenler onlarla ilişkileri kesme gereği bile duymamıştı.

Karadenizde sonnokta özel haber

Editör: Haber Merkezi