Trabzonspor'un ısrlarla kadrosuna katmak istediği ve bir çok takımı peşinden koşturan Stiven Mendoza’nın işini bitirmek için yoğun mesai harcanıyor. Son iki yıldır Amiens forması giyen 28 yaşındaki Kolombiyalı oyuncu için Fenerbahçe’nin de devrede olduğu biliniyor.

Ezeli rakibi ile bir çok oyuncuda olduğu gibi Mendoza transferinde de karşı karşıya gelen Bordo- Mavililer, Fenerbahçe’yi ekarte etmek amacında. Hiç kuşkusuz bu transferde Bordo-Mavililer’in en önemli kozu Kolombiyalı oyuncunun menajerliğini üstlenen Trabzonspor’un eski futbolcusu Ufuk Bayraktar.

Hem maddi anlamda Bordo- Mavili ekibin kasası sarsılmadan hemde Mendoza’nın tercihini Trabzonspor’dan yana kullanması konusunda Ufuk Bayraktar üzerine düşeni fazlasıyla yapmaya hazır.

3.5 milyon euro bonservis bedeli nedeniyle kiralama formülünü devreye sokmak isteyen Bordo- Mavili ekibin kısa sürede bu transferi kamuoyuyla paylaşması bekleniyor. Mendoza'nın Amiens ile olan sözleşmesi 2021 yılına kadar devam ediyor. Yetenekli oyuncu 2019-2020 sezonunda çıktığı 17 maçta 6 gol kaydetti.

Editör: Haber Merkezi