BAŞSAVCIDAN VALİYE ZİYARET
Trabzon Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Tuncel, Trabzon Valisi olarak atanan ve görevine başlayan İsmail Ustaoğlu’nu ziyaret etti. Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu’nu ziyaretinde hayırlı olsun temennisinde bulunan Trabzon Cumhuriyet Başsavcısı Tuncel, “Huzur şehri Trabzon’a , birlikte hizmet edecek olmaktan onur duyacağım" dedi. Vali Ustaoğlu da Başsavcı Tuncel’e ziyaretinden ötürü teşekkür ederek şehirle alakalı genel değerlendirmelerde bulundu. Ziyaret, karşılıklı temennilerin ardından son buldu.

ATALAY PROJELERİNİ ANLATACAK
Gençlik ve Spor eski Genel Müdürü ve Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı aday adayı Mehmet Atalay,  bugün saat 13.00’da AK Parti Trabzon İl Başkanlığı’nda basıp toplantısı düzenleyecek. Gazetecilerle bir araya gelecek olan Atalay, Trabzon için planladığı projelerini ve çalışmalarını kamuoyu ile paylaşacak. Atalay, ayrıca gazetecilerin kendisine yönelteceği sorulara da cevap verecek.

KAHVECİ İDDİALI GELİYOR
Trabzon Vakıflar Bölge Müdürü Orhan Kahveci, Sürmene Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı. Sürmene’de partililerle bir araya gelen Kahveci, neden başkan aday adayı olduğunu açıkladı. Kahveci “Ben Oylum Belediye Başkanı olduğumda, Milli Eğitim Müdürlüğü’nde ve Vakıflar Bölge Müdürlüğü’nde Sürmene’ye yaptıklarım ortadadır” diyen Kahveci iddialı projelerle geliyor. Kahveci, çay fabrikasını ilçe merkezinden kaldıracağını ve  bir de yat limanı ilçeye kazandıracağını söyledi. Kahveci iddialı projelerini tek tek partililere anlattı.

DİZDAR MAÇKA İÇİN YOLA ÇIKTI
31 Mart 2019’da yapılacak olan yerel seçimler öncesinde AK Parti’de aday adayı fırtınası esmeye devam ediyor. Aday Adayları açıklamalrını yapmaya devam ediyor. Maçka Belediye Başkanlığı için Bilal Dizdar da aday adaylığını açıkladı. Dizdaroğlu, AK Parti Maçka İlçe Başkanlığı’nda yaptığı basın açıklamasıyla aday adaylığını açıklayarak “Taşın altına elimizi değil bedenimizi koyacağız” dedi.

TRABZONLU İŞADAM ADAY ADAYI
Karadeniz Kardeşler Gıda Sn. ve Tic A.ş. Kebir Süt Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı ve Yönetim Kurulu üyesi olan Trabzonlu işadamı Mehmet Karadeniz, İstanbul Maltepe Belediye Başkanlığı için AK Parti’den aday adaylığını açıkladı. Karadeniz, uzun yıllardır İstanbul’da birçok önemli görevde bulundu.

SANATEVİ KAPANDI
Trabzon’un Ortahisar İlçesi Zeytinlik Mahallesinde eski valilik konağında faaliyetini sürdüren sanat evi binası restorasyon nedeni ile kapandı. Sanat evi başkanı Adnan Taç konu ile ilgili olarak şu açıklamayı yaptı. Taç, “Kültür ve sanatın değerli dostları, her şey daha güzel olacak. 2007 yılından bu güne aralıksız olarak kültürel ve sanatsal faaliyetlerin yürütülmekte olduğu Trabzon Sanat evi, fiziki şartları kötüleşen ana binanın restorasyona alınmasıyla ilgili çalışmaların başlatılması nedeniyle 12 Kasım 2018 tarihinden itibaren yaklaşık bir yıl süreyle kapalı olacaktır” dedi.

Editör: Haber Merkezi