Son iki günde yaşanan gelişmeler ise ibrenin Nuri Albayrak’a dönmesine neden oldu. İbreyi Albayrak’a döndürenler ise ibra edilmemesi için uğraşanlar. Bu isimlere göre Albayrak, siyasi iradenin desteğini alabilecek tek kişi. Yelpazesi geniş bir yönetim de kurabilir. Albayrak için en önemli şart başka bir adayın çıkmaması. Bu cephe Celil Hekimoğlu ile bir araya geldi ve destek istedi. O desteği de aldı.

DİVAN BAŞKANI VE ÖZKAN SÜMER DE ALBAYRAK DİYOR…
Divan Başkanı Ali Sürmen’in de, Nuri Albayrak adına sıcak bakması Muharrem Usta’nın işini zorlaştıracak gibi duruyor… Sürmen’in Albayrak’ı istemesinin birinci nedeninin ise Özkan Sümer’in de Albayrak’a yakın durması. Her ortamda, “başkan olacak kişi siyasi iradeye yakın olacak. Yakın olmakla yetmez siyasi iradede etkin olacak etkin olmakla yetmez, Cumhurbaşkanını da yakın olacak…  Çünkü, devlet desteği olmadan Trabzonspor’un şu mali durumu atlatması imkansız” sözleri ile Sümer’in Albayrak’ı işaret ettiği konuşuluyor.

Sümer, Nuri Albayrak’ın başkan olduğu seçimde Albayrak’ı desteklemiş hatta başkanlığı döneminde profesyonel olarak görev de almıştı.

(Fotospor)

Editör: Haber Merkezi