Trabzonspor'da Burak Yılmaz’ın Beşiktaş’a satışıdan sonra gözler golcü oyuncuyla birlikte kadro dışı bırakılan Onur Kıvrak’a çevrildi.

Tecrübeli eldiveni şuana kadar hiç bir kulübün resmi olarak istemediği öğrenilirken Onur’un geçmişi bırakın gelecekteki tüm alacaklarını dahi isteyerek Karadeniz ekibinin elini kolunu bağladığı ortaya çıktı.

TFF'ye noter aracılığıyla bir ihtarname gönderip alacaklarının ödenmemesi halinde tek taraflı sözleşme fesih talebinde bulunan Onur, kendisine sunulan ödeme tekliflerini şuana kadar kabul etmedi.

Onur’un alacaklarını yönetimin bir bölümü peşin bir bölümü taksitle ödeme taahhütü vermesine rağmen geri adım atmadığı kaydedildi.

Onur’un tüm alacaklarının 40 milyon TL’yi bulduğu öğrenilirken kendisine Pazartesi gününe kadar 20 milyon TL gibi bir rakamın ödenmemesi halinde serbest kalma hakkını elde edeceği belirtildi.

Böyle bir ihtimalin gerçekleşmesi halinde Trabzonspor’un Onur’a hak ettiğinden daha fazla bir ödeme yapması gerekecek. Yönetim Onur Kıvrak’a ödeme yapmak için adeta seferber olmuş durumda.

Editör: Haber Merkezi