Trabzonspor'un transfer gündeminde yer alan ve Teknik Direktör Rıza Çalımbay'ın yardımcılarının izlediği Michal Pazdan için menajerinden açıklama geldi.

Polonyalı stoperin menajeri Fatih Şahinoğlu sosyal medyadan yaptığı açıklamada Trabzonspor'un oyuncusuna henüz teklif yapmadığını bildirdi.

İşte Şahinoğlu'nun açıklaması
“Kamuoyunun dikkatine; Türkiye’deki münhasıran yetkili temsilcisi olduğum Polonya Milli Takımı ve Legia Warszawa Kulübü’nün defans oyuncusu Michal Pazdan ile ilgili son günlerde basında çıkan haberlere dair bir açıklama yapılması gerektiğini düşünüyorum. Öncelikle Pazdan, hem kulüp takımı hem de Milli Takım’da gösterdiği performansla belli bir kalitenin üzerinde olduğunu kanıtlamış bir futbolcudur. Haziran ayında Dünya Kupası Finalleri’nde mücadele edecek olan Polonya Milli Takımı’nın da bir parçası olan futbolcum ile uzun zamandır Trabzonspor başta olmak üzere, Türkiye’den birçok takımın ilgilendiği haberleri bizleri gururlandırmaktadır. Ancak şunu açıkça söylemek gerekir ki henüz Pazdan için ne bize ne de sözleşmesinin devam ettiği Legia Warszawa kulübüne ulaşmış herhangi bir teklif bulunmaktadır. Hal böyleyken futbolcu da konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmamıştır. Bu şekilde bir ilginin ortaya çıkması durumunda öncelikle 2019’a kadar sözleşmesinin devam ettiği Legia Warszawa ile iletişim kurulması futbolun etik değerleri açısından daha doğru olacaktır. Futbolcumuz şu anda kulübüne ve Dünya Kupası’nda Polonya Milli Takımı’na hizmet etmeye odaklanmış durumdadır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Editör: Haber Merkezi