2014-2015 sezonunda Kayseri Erciyesspor’a verilen Barış Memiş’e karşılık alınan orta saha oyuncusu Ramazan Övüç, aradan gelen 3 yıl içerisinde beklenen aşamayı yapamayınca gözden çıkarıldı. A Takımda 3 lig maçına çıkan genç oyuncu, 1 sarı kart görürken, 1 de çift sarıdan kırmızı kart gördü. Ramazan, 2015-2016 sezonunda Avni Aker’de oynanan Başakşehir maçında sakatlanarak uzun süre sahalardan uzak kalmıştı.

Trabzonspor’a gelişinden sonra sırasıyla Eskişehirspor ve Samsunspor’da kiralık olarak forma giyen 24 yaşındaki oyuncu, geride kalan sezonun ikinci yarısında Trabzonspor U21 takımında görev yapmıştı. Yeni sezonda kadroda düşünülmeyen ve 3 Lig’de mücadele eden 1461 Trabzon’da kiralık olarak forma giymesi istenen Ramazan’nın, bu teklifi kabul etmeyerek, “Bonservisimi verin gideyim” dediği öğrenildi.

DURSUN'U VERİN
19 yaşındaki sol bek Abdurrahim Dursun'a Giresunspor talip oldu. Yeşil-beyazlıların Trabzonspor ile Dursun için görüştüğü belirtildi. Dursun geçen sezon A takımla antrenmanlara çıkmasına rağmen sadece 20 dakika forma şansı bulabilmişti.

Editör: Haber Merkezi