Helal olsun hepinize. Sezon başından bu yana gösterdiğiniz harika performans için, bizleri ligin son haftasına kadar şampiyonluk yarışının içinde tuttuğunuz, her maçta terinizin son damlasına kadar formanızı ıslattığınız için teşekkürler! Ununu elemiş, eleğini asmış Sivasspor karşısında, kendi evinizde tam bir Karadeniz Fırtınası oldunuz!

Arkadaşlar belli ki sezonun bitmesini iple çekiyor. Anlaşılan sezon sonu tatil planları da yapılmaya başlanmış. Sezonu bu kadar erken havlu atarsan olacağı da bu. Şampiyonluk yarışından haftalar öncesinden koptunuz bari Avrupa kupalarına katılmak için çaba gösterin. Avrupa kupaları için muhtemel rakibiniz Sivasspor maçında da, bırakın kazanmayı ama kazanmak için çabalamazsanız kimse sizin arkanızda durmaz. Her zaman söylediğim gibi, giydikleri formanın ağırlığını bilmeyen oyuncu grubuna bu formanın ne kadar kutsal olduğun öğreteceksiniz önce. Sonrasında zaten kazansan da kaybetsen de kimse size bir şey söylemez ve şehirde haklı gururla dolaşırsınız.

Son olarak ligin kalan maçlarının sizin için de bizim için de eziyet haline gelmesini sizler sağladınız, bizleri yine Avrupa sahnesine taşıyacak olanlar da sizlersiniz.