Trabzonspor'da geleceği belirsizliğini koruyan Alexander Sörloth'un babası Goran Sörloth ve menajeri Mike Kjolo açıklamalarda bulundu.

Norveç'te yayın yapan Nettavisen.no'ya konuşan baba Goran Sörloth oğlundan övgüyle söz ederek herhangi bir takımla resmi sözleşme imzalamadıklarını söyledi.

Goran Sörloth, "Alexander ile ilgilenen birkaç büyük kulüp olması çok güzel bir şey. Bu ilgi, şimdiye kadar iyi işler çıkardığının ve bir sonraki aşamaya geçmeye hazır bir kariyer inşa ettiğinin göstergesi. Bu konu hakkında sessiz kalmak gerekiyor. Henüz herhangi bir resmi sözleşme ya da varılan bir anlaşma bulunmuyor. Danimarka'da Süper Lig'de oynarken bir anda İngiltere Premier Lig'e sıçradı. Bu çok büyük bir adımdı. Adım adım ilerledi ve gittikçe daha güçlü hale geliyor. Bugünlerde 25 yaşına yaklaşıyor ve 2 yıldır Crystal Palace'ın oyuncusu. Bunları konuşurken bile daha iyiye gidiyor. Onu izleyen herkes artık farklı bir oyuncu olduğunu görebilir. Çok kıvrak ve hızlı hareket edebiliyor." dedi.

Sörloth'un menajeri Mike Kjolo da aynı adrese yaptığı açıklamada oyuncusunun Crystal Palace tarafından iki kez kiralanmasının (Gent & Trabzonspor) ardından İngiliz ekibine karşı bir intikam duygusu besleyip beslemediği sorusuna yanıt verdi.

Kjolo, "Bu sporu yapıyorsanız motivasyon kaynağınız intikam olamaz. Asıl çıkış noktanız sınırlarınızı zorlamak ve ne kadar ileri gidebildiğinizi görmektir. Şunu biliyoruz ki, geçmişte yaptıklarınızdan daha hızlı mazi olan hiçbir şey yok. Önemli olan şu an ve gelecektir. Şuna eminim ki, ne Sörloth ne çevresindekiler Crystal Palace'tan intikam almak gibi bir duygu beslemiyorlar" ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi