Trabzonspor'un sezon başı iki yıllığına 750 bin Euro maliyetle kiraladığı Norveçli golcü Alexander Sörloth, Avrupa kulüplerinin gündeminden bir an olsun düşmüyor. Bir yandan koronavirüs illetinden kurtulmaya çalışan kulüpler diğer yandan da geleceğin planlarını yapıyor. Bu doğrultuda da transferin üst sıralarında Sörloth ismi dolaşıyor.

Süper Lig'de Sörloth'a karşı oynayan birçok futbolcu Norveçli yıldızı, "Çok güçlü bir oyuncu. Topu kovalıyor, ayakla atıyor, kafayla atıyor. Her pozisyonda gol atma yeteneğine sahip. Ligin en iyi oyuncusu" gibi sözlerle överken Avrupa'nın devleri liglerin yeniden başlamasıyla onu izlemeye scoutlarını göndermeye hazırlanıyor.

Milan'ın İbrahimoviç'in yerine düşündüğü ilk ismin Sörloth olduğu ileri sürülse de Bayern Münih, R. Madrid gibi kulüpler de futbolcuyu yakın takibe almış durumda. Sörloth ise hakkında çıkan transfer haberlerine, "Böyle söylentiler her zaman çıkar ancak ben şu anda sadece Trabzonspor'a odaklanmış durumdayım. Burada büyük bir takım ruhu var. Şampiyon olmak istiyoruz" cevabını veriyor.

Editör: Haber Merkezi