Trabzonspor’un Göztepe ile ligde, Fenerbahçe ile kupada oynadığı maçlarda sakatlığı nedeniyle oynayamayacak olmasına rağmen kafilede yer alan kaptan Jose Sosa'dan iki güzel haber geldi.

Arjantinli oyuncunun takımı şampiyonluk ve kupa yolunda yalnız bırakmak istememesi Trabzonspor camiasında takdirle karşılanırken kulüp başkanı Ahmet Ağaoğlu, “Sakatlığında bile bizi yalnız bırakmayan kaptanımız bizim için sadece bir futbolcu değil bir lider” ifadeleri kullandı.

Ağaoğlu, aynı zamanda sezon sonunda sözleşmesi sona erecek oyuncuyla bir görüşme yaparak, “Sen bizi bu kadar seviyorken biz seni istiyorken bu işi sonlandıralım” dediği de öğrenildi.

Daha önce sezon sonunda oyuncuyla masaya oturma konusunda el sıkışan Başkan Ahmet Ağaoğlu’nun bu tavrı sonrası Sosa’nın da olumlu yaklaşarak, “Başkanım önce hedeflerimize ulaşalım. Sözleşme kolay” diye cevap verdiği belirlendi. Sosa'nın bu cevabı yönetimden olumlu karşılık buldu.

ALANYA MAÇINDA KADRODA
Trabzonspor'da sakatlığı nedeniyle son iki maçta forma giyemeyen Jose Sosa için sağlık kurulundan da müjdeli bir haber geldi. Arjantinli oyuncunun bu hafta kendisini antrenmanlarda deneyeceği ve ilk 11 olmasa bile Alanyaspor maçının 21 kişilik kadrosuna girebileceği belirtildi.

Editör: Haber Merkezi