Trabzonspor, Süper Lig’in 2. Yarısına çok farklı başladı. Evinde ağırladığı Kasımpaşa’yı 6-0 gibi net bir skorla geçen bordo mavililerde gol perdesini açan isim sosa oldu.

Sosa maç sonrası yaptığı açıklamada “Öncelikle 3 gün önce bir maça çıkmıştık. O maçtan sonra yorgunluk olacağını, belki yorgunluğun belirtileri olacağını tahmin etmiştik. Şansımız yaver gitti. Golleri erken bulunca biraz daha kontrollü oynayabiliyorsunuz. Yorgunluğun ortaya çıkmadan önce gollerin gelmesi güzel. Maçın başında ne kadar zor olacağını biliyorduk. Ama arka arkaya gelen gollerden sonra rahat galibiyet oldu” dedi

Attığı golü anlatan Sosa “Gol atmak beni de bütün takım arkadaşlarımı mutlu eder. Hem pozisyonum, hem de oyun içinde ki rolüm gereği goller atan ve sevinen biri değilim. Böyle bir golü uzun süredir bekliyordum. Dışardan duran top olması nedeniyle güzel görünüyor. Bu tip goller güzel göründüğü için beni de mutlu ediyor. Benim için önemli olan kazanmak. Hem kendi rolüm, hem de takımın galibiyet alması nedeniyle güzel goldü” dedi.

Sosa “Sözleşmeni uzatacak mısın?” sorusuna ise “Ben başkan değilim” cevabını verdi.

Editör: Haber Merkezi