Trabzonspor’da forvet transferi için hummalı bir çalışma yürütülüyor. Kadrosuna kaliteli bir golcü katmak isteyen ve bu doğrultuda son olarak Liverpool forması giyen İngiliz golcü Daniel Sturridge’ye teklif götüren Karadeniz ekibi oyuncudan gelecek mutlu habere kilitlenmiş durumda. Sturridge ismi Bordo-Mavili camiada büyük heyecan yaşatırken taraftarlar anlaşmanın sağlanmasını dört gözle beklemeye başladı.

Bonservisi elinde olan İngiliz futbolcuyla şuana kadar yapılan görüşmelerin olumlu ilerlediği belirtilirken yönetim en geç yarına kadar transferde somut bir adım atmak istiyor. Aston Villa, M.City, Chelsea, Bolton, West Bromwich ve Liverpool formalarını giyen deneyimli golcü, kariyeri boyunca 2 Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu, 1 İngiltere Premier Lig şampiyonluğu, 2 de İngiltere Kupası kazanmayı başardı.

TEKLİFİ ORTAYA ÇIKTI
Trabzonspor’un kadrosuna katmak istediği oyuncuya sunduğu sözleşmenin detayları ortaya çıkmaya başladı. Bordo-Mavililer’in İngiliz oyuncuya ligde 20 gol atması halinde 250 bin Euro. UEFA kupalarında 90 dakika oynadığı durumda 100 bin Euro. Oyuncunun kendisine senelik 1.6 milyon Euro. Süper Lig'de 34 maçın 30'unda oynarsa 400 bin Euro teklif ettiği ileri sürüldü. Sözleşmeyi büyük oranda kabul eden Sturridge’nin Bordo Mavililer’den düşünmek için süre istediği belirtildi.

Editör: Haber Merkezi