Sturridge, Kevin Campbell aracılığıyla UEFA'ya özel bir röportaj verdi. Türkiye'de yaşadıkları ile ilgili ve Trabzonspor'a geliş hikayesini anlatan yıldız futbolcu samimi ifadeler kullandı. Yıldız futbolcu, “Burada kendimi harika hissediyorum. Farklı bir rekabete girmek istedim. Çok farklı olsun istedim. 13 yıldır Premier Lig'deydim. Farklı bir kültür, yeni bir meydan okuma istedim” dedi.

HOCAMIZI SEVİYORUM
“Sevilmeyi bekliyordum ancak ancak çılgınca sevilmeyi beklemiyordum. Şehre gidip, rahatça yürümem imkansız” diyen yıldız futbolcu Ünal Karaman içinde çarpıcı ifadeler kullandı: “Hocamızı çok seviyorum. Hücum anlayışı olan bir teknik direktör, bağımsızlık veriyor. Bir teknik adamdan daha fazlasını isteyemezsin. Sıkı çalışmaya ve takımın başarılı olması için elimden geleni yapmaya devam edeceğim.

BANA GİT DEDİLER!
Trabzonspor’a geliş hikayesini de dile getiren yıldız futbolcu, “Gelmeden önce Didier Drogba'ya mesaj attım, Anelka'ya, Skrtel'e mesaj attım. Malouda'nın da burada oynadığını biliyordum, Türkiye'de oynayan oyuncularla konuştum. Onlar bana git ve yeni bir şeyler dene dediler. İstanbul'a gelmiştim ama Trabzon'a gelmemiştim. Havaalanında tam bir çılgınlık vardı"

HİKAYEM DAHA BİTMEDİ!
Benim hikayem daha bitmedi, burada elimden gelenin en iyisini yapacağım ve kalbimi vererek takımımı başarılı yapmak için uğraşacağım. Bir forvet olarak, kendime bir hedef koymuyorum. Gol atma konusunda takıntılı değilim ama sahaya çıktığımda bunu yapmak isterim. Asist yaptığımda da mutlu olurum, aynı değildir ama yine de iyidir. Goller atmak, asist yapmak, asistten önceki pası yapmak... Gol atmak, takımın yaratıcılığına katkıda bulunmak, bunlar benim hedeflerim.

Editör: Haber Merkezi