Trabzonspor kulübü forvet transferi için çalışmalarını sürdürüyor. Sözleşmesi sona eren Kolombiyalı futbolcusu Hugo Rodallega’ya yeni sözleşme teklifi yapmasına rağmen henüz olumlu bir cevap alamayan Bordo-Mavililer, deneyimli golcüden olumsuz bir geri dönüş alma ihtimaline karşılık işini sağlama almak istiyor. Bu doğrultuda ise listedesindeki oyuncular için çalışan Karadeniz ekibinde Faslı bir isim öne çıktı.

Bordo-Mavililer’in geride kalan sezon Katar'ın Al Duhail takımında forma giyen 32 yaşındaki Fas asıllı Fransız oyuncu Youssef El Arabi için temaslarda bulunduğu kaydedildi. Geçen sezon 28 maçta 30 gol atan deneyimli forvetin kulübüyle olan sözleşmesi sona erdi. Bonservisi elinde olan futbolcu önceki transfer sezonunda da Trabzonspor’un transfer listesinde bulunurken yüksek maliyeti nedeniyle ismi rafa kaldırılmıştı.

Youssef El Arabi kimdir?
32 yaşında ve 183 cm boyunda olan El Arabi, Katar ligine son üç sezonda damgasını vurdu. Deneyimli forvet Katar kulübünde çıktığı 78 maçta 90 gol ve 10 asistle oynadı. İspanya’da Grana’da forması da giyen futbolcuyla Fenerbahçe’nin de ilgilendiği belirtiliyor.

Editör: Haber Merkezi