Trabzonspor Futbol Kulübü ile Basketbol Kulübü arasındaki anlaşmazlığın boyutları düşmanlık seviyesine ulaştı. Bordo-Mavili kulüp, haciz işlemlerini başlatırken, Trabzonspor Basketbol Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Murat Aydın konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Dosyanın kulübe geldiği ve gelirlere el koyduğunu söyleyen Aydın açıklamasında, "Geçtiğimiz senelerde bir kuruluş Trabzonspor Futbol Kulübünü icraya verdi. Biz yöneticileri değiliz ama Başkan Hopikoğlu ile beraber gittik ve firma ile konuştuk. Faizleriyle beraber 1 milyonu bulan bir alacakları varmış. Yaptığımız görüşme sonrası alacaklarından vazgeçtiler, üstüne kulübü de para verdiler. Bizle akalı bir durum değil. Trabzonspor bizim kulübümüz değil ama biz bunu yaptık.

GELİRLERE EL KOYDULAR
Şimdi de Trabzonspor Futbol Kulübü, Trabzonspor Basketbol Kulübünü icraya veriyor. Kağıdı geldi. İcra başladı. Gelirlere el koydular. Bu nasıl bir iştir. Senin içindeki bilmezler. Fenerli, Galatasaraylı, Beşiktaş'ı geldi mi ne diyecek.

HESABI SORULACAKTIR
Tarih bunun hesabını sorar. Çok büyük tepki alırlar. Trabzon kamuoyu buna tepkisiz kalmaz. Sanki Trabzonspor'dan bize para geldi de, bizde onu aldık yedik, kendi işimize kullandık gibi bir imaj çiziyorlar. Böyle bir şey olur mu. Bindikleri dalı kesiyorlar. Trabzonspor ismi Türkiye kamuoyunda itibarsızlaşıyor."
ifadelerine yer verdi.

İSİM HAKKI ÇEKİLEBİLİR
Öte yandan Aydın, Basketbol'dan Trabzonspor isminin çekilebileceğini ifade ederek, "Şöyle bir durum da var. Resmi olarak değil ama telefon ile federasyonu arayıp, isim hakkını çekeceklerini ve bu sezon takımın Basketbol 1. Liginde Trabzonspor ismi ile yer alamayabilir gibi söylemlerde bulunmuşlar" dedi.

Editör: Haber Merkezi