Trabzonspor'da Kurumsal İletişim ve Kültürel İşler Müdürü Sevecen Tunç, Trabzonspor'a veda ettiğini açıkladı.

Sevecan sosyal medya hesabından yaptıpğı açıklamada "Değerli Arkadaşlarım, Kurumsal iletişim ve Kültürel İşler müdürü olarak görev yaptığım Trabzonspor Kulübü’ne artık veda ediyorum. Karar her ne kadar bana ait olsa da yaşadığım burukluğu tarif etmem çok zor. 4,5 Yılın sonunda taraftarlık bağına düğümlenen başka bağlar da oluşuyor. Anıların tadı, dostların sesi, galibiyetlerin coşkusu, başarmanın hazzı ve beraber üretmenin keyfi.

Bu, topyekûn ve zor bir veda. Harika insanlarla beraber yaptığımız güzel işlerin nevası kalıyor geride. Pek çoğu Türkiye’de daha önce denenmemiş işlerdi. Kurumsal İşletişim ve Medya birimi olarak çığır açıcı işlere imza attığımıza inanıyorum ve bunun onurunu hayatım boyunca taşıyacağım. Ama benimkisi kabuğuna sığmayan ıstakozun hikayesi ve artık gitmek zamanı.

Bir dostum hatırlattı: 2013 yılındaki başkanlık değişiminin ardından (yine!) kulüpten ayrılırken “Trabzonspor benim için bir sevda” demişim. Şüphesiz bundan sonra da öyle olacak. Başta medya birimi emektarları başta olmak üzere Trabzonspor’un tüm çalışanlarına ve yöneticilerine bu güzel yolculukta bende bıraktıkları unutulmayacak izler için teşekkürlerimi sunuyorum. Sevgilerimle" ifadelerine yer verdi.

Editör: Haber Merkezi