Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, katıldığı canlı yayında çarpıcı açıklamalarda bulundu.  

Kombine ve forma satışı rakamları hakkında bilgi veren Ağaoğlu, "11 bin civarı forma satışı, 4 bin 737 kombine satışı gerçekleşti. Taraftar yolumuzu kesiyor, “Başkanım şampiyonluk” diyor. Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş'ta şampiyonluk istiyor. Fenerbahçe kaç kombine satmış. 35 bin.. Benim sattığım formanın yaklaşık 4 - 5 katı... Kombine işine şuradan bakalım. Benim en ucuz kombinem 250 lira. Fenerbahçe'nin en ucuz kombinesi bin 400 lira. Benim sattığımın 6 katını satmış. Ne istiyoruz aynı şeyi... 

Tabi Trabzon’da ki insanların ekonomik gücü ve İstanbul’da ki insanların ekonomik boyutunu karşılaştırmak olmaz. O yüzden kombineyi 250’ye tuttuk. Eğer o kentin ekonomik yapısını da göz önünde bulundurduğumuz zaman çok saçma bir paradoksla karşılaşıyorsunuz. 

TARAFTAR BUNU DERSE CEVAP VEREMEYİZ
Borcunuz neredeyse Beşiktaş’ın borcuyla aynı seviyede. Taraftara bunun için bir şey söyleyemiyorsunuz. Taraftara döndüğünüzde, “Batırdığınız paranın karşılığını benden mi bekliyorsunuz?” derse bunun cevabı yok. 

HESABINI SORSUNLAR
Kentin ekonomik yapısı belli. Orada yaşayan ticaret erbabı olsun, memur olsun, işçi olsun, cebine giren para belli. Onun için bunu burada tutuyoruz. Taraftar, camia, genel kurul sürekli bunun hesabını sormak zorunda. Daha biz harcama yapmadık. Geldiğimizden beri geçmiş dönemden, borçları ödüyoruz. Biz harcama yaptıktan sonra onları da orada yazacağız, onun hesabını bize sorsunlar"
şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi