Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında deplasmanda Kayseri Erciyesspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor'da kadro sıkıntısı yaşanıyor. Sol Bamba'nın sezonu kapatması Colman ve Zokora'nın kadro dışı kalması ve Malouda'nın durumunun belirsiz olması teknik sorumlu Hami Mandıralı'nın işini zora sokuyor. Son olarak Eskişehirspor maçında Aykut Demir'in kırmızı kart görerek cezalı duruma düşmesi, savunma bölgesinde de genç teknik adamı düşündürüyor. Bordo-mavili takımda önemli isimler çeşitli nedenlerden dolayı kadroda yer almayacak olsa da, teknik sorumlu Hami Mandıralı, diğer isimlere de büyük bir güven duyuyor. Hafta içinde yapılacak olan antrenmanlarda alternatif isimleri farklı bölgelerde denemeyi düşünen genç teknik adam, bir yandan da moral ve motivasyon yüklemesi yapacak.

CANER OSMANPAŞA OYNAYABİLİR
Teknik sorumlu Hami Mandıralı'nın, Aykut Demir'in yokluğunda Mustafa Yumlu'nun yanında Caner Osmanpaşa'ya forma vermesi bekleniyor. Bu sezon 3 lig ve 1 Avrupa maçında forma giyen Caner, oynadığı maçlarda başarılı performans sergilemişti. 1461 Trabzon'dan, Trabzonspor'a gelen oyuncu hızlı ve çabukluğuyla dikkat çekiyor. Mandıralı'nın, Kayseri Erciyesspor maçında forma vermeyi düşündüğü Caner'e, hafta içi yapılacak olan çalışmalarda güven aşılayarak, zorlu müsabakaya hazırlamayı planlıyor.

SONER AYDOĞDU FORMA BEKLİYOR
Trabzonspor'a büyük umutlarla transfer edilen ancak bekleneni veremeyen Soner Aydoğdu, son olarak Colman ve Zokora'nın yokluğunda yerini Zeki Yavru'ya kaptırmasıyla eleştiri oklarını üzerine çekmişti. Teknik sorumlu Hami Mandıralı'nın son 2 maçta forma şansı vermediği oyuncu ile yakında ilgilendiği ve hafta içinde yapılacak olan çalışmalarda oyuncunun performans durumuna göre kadroda düşüneceği öğrenildi.
Editör: Haber Merkezi