SONNOKTA ÖZER ÇALIK - Spor Toto Süper Ligi’de üst üste elde ettiği iki galibiyetle hem üzerindeki karabulutları dağıtan hem de zirve ile aradaki puan farkını azaltan Trabzonspor’da gelecek haftalar için tedbir alınmaya başlandı. Üst üste alınan galibiyetler, takımın oynadığı futbolun yanı sıra fikstür avantajının ortaya çıkardığı pozitif tablo camiada şampiyonluk beklentileri oluşturdu. Bu beklenti ise tehlikeli bir durum olarak değerlendirildi.

BASKI ORTAMI
Özellikle, yönetim ve teknik heyette ‘Şampiyonluk’ veya ‘Liderlik’ gibi söylemlerle oyuncuların yeni bir baskı ortamının içine çekileceği düşüncesi oluştu. Bunun için Bordo-Mavililer, önlem alarak ilk planda ligin 13.haftasında iç sahada oynanacak olan Fenerbahçe maçına kadar puan kaybı yaşanmaması hedefleniyor. Bu süreçte Trabzonspor Erzurumspor ve Bursaspor ile içerde Antalyaspor ve Malatyaspor ile de deplasmanda karşılaşacak.

HER MAÇ AYRI
Bu sezon ligin 4.haftasında Galatasaray’ı 4- 0 mağlup ettikten sonra havaya giren ve şampiyonluk sözlerinin kullandığı Bordo-Mavililer, bu maçtan sonra üst üste hiç beklemediği şekilde Alanya ve Göztepe karşısında mağlubiyetler yaşayarak camiayı yeniden umutsuzluğa itmişti. Aynı durumla karşılaşmamak için Karadeniz ekibinde teknik direktör Ünal Karaman, futbolcularını her maça ayrı ayrı motive edecek.

Editör: Haber Merkezi