Koronavirüs nedeniyle liglere verilen arada Trabzonspor kulübü transfer çalışmalarına yönelmiş durumda. Teknik direktör Hüseyin Çimşir ve scout ekibinin her gün onlarca maç izlediği belirlenirken beğenilen isimler üzerinde titiz bir çalışma yürütülüyor. Orta saha transferi konusunda Belçika ekibi Mouscron'tan Frank Boya ile ilgilenen Trabzonspor'un gündemine yeni isimler girdi.

Bordo-Mavililer'in Obi Mikel'in takımdan ayrılışından sonra bu mevkie nokta atışı bir isim almak isterken Aston Villa forması giyen Marvelous Nakamba'nın ismi ön plana çıktı. Geçtiğimiz yıl Belçika ekibi FC Brugge'dan Aston Villa'ya geçen 26 yaşındaki Zimbabve'li ön libero güçlü fiziği ile dikkat çekiyor. Nakamba bu sezon Premier Lig'de 26 maçta görev yaptı.

Güncel piyasa değeri 10 milyon Euro civarında gösterilen ve A.Villa ile 2024'e kadar sözleşmesi bulunan Nakamba için Trabzonspor'un kiralama planını düşündüğü kaydedildi. Öte yandan Trabzonspor'un sezon başı İngiliz ekibi M.City'nin Belçika ekibi KV Oostende kiraladığı 19 Hırvat oyuncu Ante Palaversa'yı da takip ettiği öğrenildi.

Editör: Haber Merkezi