Spor Toto Süper Lig’in ikinci yarısına büyük umutlarla başlamasına rağmen takımda yaşanan sakatlıklar, transfer yasağı ve kritik maçlardaki hakem kararlarıyla hesapta olmayan puan kayıpları yaşayan Trabzonspor, 22.hafta sonunda ummadığı bir noktaya geriledi. İkinci yarıda 4 puan toplayıp 11 puan kaybeden Bordo-Mavililer’i kalan haftalarda daha zorlu bir süreç bekliyor.

SEFERBERLİK
Hem yarışta geri düşen hem de sakatlıklarla boğuşan Karadeniz ekibinde demoralize olan futbolcuları toparlamak için yönetim ve teknik heyet seferberlik ilan etti. Ligin ilk yarısının son haftalarında ortaya koyulan coşkulu futbolu geri getirmeyi ve futbolcuların kaybolan özgüvenini yeniden kazanmaları için Bordo-Mavililer gece gündüz çalışmaya başladı.

SAVAŞAN TAKIM
Başkan Ahmet Ağaoğlu’nun kaptanlar Sosa ve Yusuf ile özel olarak görüştüğü belirtilirken Alanyaspor maçındaki kötü futbol nedeniyle şaşkın olduğunu söylediği öğrenildi. Ağaoğlu’nun “Beklemediğimiz bir oyun ve skor. Bir an önce toparlanın. Size burada büyük görev düşüyor. Yeniden coşkulu, rakibi oynatmayan, 90 dakika savaşan takımı görmek istiyoruz” dediği kaydedildi.

Editör: Haber Merkezi