SONNOKTA SPOR MERKEZİ - Trabzonspor’da golcü oyuncu Burak Yılmaz’ın yeniden takıma dönmesinin ardından şimdi de gözler Selçuk İnan’a çevrildi. Bu oyuncunun da yeniden gelmesi için özellikle Teknik Direktör Ersun Yanal ile birlikte Burak’ın büyük gayret gösterdikleri biliniyor. Burak, sözleşme imzalarken yaptığı açıklamada, Selçuk İnan için kardeşi olduğunu söylemiş, transfer edilmesi halinde çok mutlu olacağını ifade etmişti. Bu ikiliye şimdi de Kaptan Onur’un katıldığı ortaya çıktı. Ayrıca bir diğer kaptan Uğur Demirok’un bile Selçuk İnan’ın gelmesi için kulislere katıldığı kaydedildi.

Yaşanan bu gelişmeler yönetimin bir kesimi tarafından tepkiyle karşılanırken, ortalığın karışmasından da endişe duyuluyor.Teknik Direktör Ersun Yanal, golcü oyuncu Burak Yılmaz ve Kaptan Onur Recep Kıvrak’ın geçtiğimiz günlerde Selçuk İnan ile bir görüşme yaptıkları ve gelmesi için Galatasaray yönetimini ikna etmesi için baskı oluşturmasını istedikleri ileri sürüldü. Bu ekibin Selçuk ile konuşurken, “Biz burada yönetimi senin alınman konusunda ikna ederiz. Sen yeter ki Galatasaray cephesi ile görüşme yap ve onları uygun şartlarda ayrılmaya ikna et” dedikleri vurgulandı. Geçen hafta yedek soyunan Selçuk İnan’ın ise yaşanan gelişmelerden sonra ayrılma noktasına geldiği ifade edildi.

TARİHİ KAZIK ATIP GİTMİŞTİ
Selçuk İnan için yapılan çalışmalara karşın, bu oyuncunun Trabzonspor’u yüzüstü bırakıp gitmiş olmasından dolayı taraftarların ona karşı çok tepkili olduğu biliniyor. Hatırlanacağı üzere Selçuk, Manisa’dan 3 milyon 750 bin Euro ve 3 oyuncu karşılığı alınmış, sözleşmesinin biteceği sezon tüm ısrarlara rağmen imza atmamış ve Fenerbahçe ile flört edip, sonra da Galatasaray’ın yolunu tutmuştu. Kendisi büyük paralar kazanırken, Trabzonspor’un ise inanılmaz kayıplar vermesine, yönetimin ile başkanı Sadri Şener’in çok zor duruma düşmesine sebep olmuştu. Selçuk İnan gittikten sonra da bir kez olsun 2010-2011 sezonunun şampiyonunun Trabzonspor olduğunu söylememesi de büyük tepki çekmişti

Editör: Haber Merkezi