SONNOKTA SPOR MERKEZİ - Trabzonspor’a transfer olduğu günden bu yana sık sık sakat olduğunu söyleyen ve kendisinden faydalanılamayan İngiliz golcü Daniel Sturridge için kritik bir karar alındı.

Tavırlarıyla bıktıran yıldız isim gözden çıkarıldı. Teknik Direktör Ünal Karaman’ın ‘madem faydalanamayacağım durmasının bir anlamı yok’ diyerek yönetime teklif gelirse satılabilir raporunu verdiği ileri sürüldü.

Bordo-Mavili formayı ligde 5 maçta 191 dakika giyen ve 2 gol 2 asist yapan Sturridge, Avrupa arenasında ise 2 maçta görev yapıp gol veya asist üretemedi.

Toplam 3 maçta 11’de sahaya çıkan Sturrudge, Süper Lig’deki son iki maç ve UEFA Avrupa Ligi’ndeki son iki maçta sakatlığı gerekçesiyle görev almadı. Bordo-Mavili taraftarlar da İngiliz golcüyü sosyal medyada sık sık eleştirmeye başladı.

Ayrıca takıma izin verildiği dönemde sakatlığı bulunan bazı futbolcular ekstra çalışmalar yapmasına rağmen İngiliz golcü bu süreçte ülkesine gitmeyi tercih ediyor.

Bu durumun takım içinde de rahatsızlık yaşattığı ileri sürülürken Sturridge ile son bir kez görüşülüp kendini toparlanması istenecek. Taraftarlar Sturridge’ye sosyal medyadan mesaj göndererek “Bırak artık nazlanmayı” diyor.

Editör: Haber Merkezi