Ligi çok büyük bir sürpriz olmaması durumunda 4. sırada bitirerek Avrupa kupalarına katılmaya hak kazanacak olan Trabzonspor’da transfer çalışmaları erken başladı. Gelecek sezon güçlü bir takımın temelini atmak isteyen Bordo- Mavililer 4 nokta transfer yapmak için kolları sıvadı.

Karadeniz ekibi Nwakaeme'nin eski takımından yakın arkadaşı olan John Ogu'yu transfer listesinin ilk sırasında tutuyor. 30 yaşındaki Nijeryalı oyuncunun Hapoel Beer Sheva ile bitecek sözleşmesini yenilememe kararı alması üzerine harekete geçen bordo-mavililer, ilk teklifi yapmaya hazırlanıyor.

Orta sahanın her bölgesinde oynayabilen John Ogu'ya Nwakaeme'nin de Trabzonspor'la ilgili olumlu referanslar verdiği belirtilirken sezon sonunda yönetimin deneyimli futbolcu ile bir araya gelerek transferi bitireceği bilgisine ulaşıldı. Trabzonspor yönetimi ayrıca genç oyuncuları da radarına almış durumda. Karadeniz ekibinde yönetimin özellikle U21 milli takımında forma giyen gurbetçi oyuncularla yakından ilgilendiği biliniyor

Editör: Haber Merkezi