Trabzonspor sezon başında uygulamaya koyduğu transfer politikasını devre arasında da aynı şekilde uygulamayı planlıyor. Bordo-mavili kulüp, Fabian Castillo, Matus Bero, Muhammet Beşir ve Okay Yokuşlu'dan ise toplam 9 Milyon 260 Bin Euro gelir elde etmişti. Karadeniz ekibi Anthony Nwakaeme, Caleb Ekuban , Majid Hosseini , Vahid Amiri ve Zargo Toure'nin tranfserlerine ise 2 Milyon 700 Bin Euro ödemişti. 

Trabzonspor, kadro dışı bıraktığı ve bundan sonraki süreçte takıma tekrar dönmelerinin zor olarak gözüken Onur Recep Kıvrak ve Burak Yılmaz'ın satışlarından önemli bir gelir elde etmeyi planlıyor. 4 Ocak'ta başlayacak olan kış transfer döneminin açılmasıyla birlikte resmi teklifleri değerlendirecek olan bordo-mavili kulüp, bu oyunculardan veya takım içinde yer alan diğer oyunculara teklif gelmesi halinde oluşacak muhtemel gelir sonrası transfere gerçekleştirebilecek.

Yönetim özellikle Onazi'nin sezonu kapatmasının ardından oluşan boşluğu ilk planda kendi öz kaynaklarında doldurma yoluna gitmeyi planlarken, Bordo-Mavilil ekibin şampiyonluk potasında yer alması bu bölgeye kaliteli bir transferin yapılması gerektiği ifade ediliyor.

Öte yandan Trabzonspor oyuncu satışı yapabilirse orta sahaya Mbia, defansa ise Papy ve Wilker Angel ikilisinden birini transfer etmek için girişimlere resmen başlayacak.

Editör: Haber Merkezi