Süper Lig'in 15. haftasında bugün Konyaspor'u konuk edecek Trabzonspor, rakibini yenerek üç maçlık seri hasretini sonlandırmak istiyor. Ligin 7'nci haftasında Kasımpaşa'yı 4-2, 8. haftada Akhisarspor'u 3-1 mağlup eden ancak Erzurumspor ile 0-0 kalarak bu sezon art arda 3 maç kazanma şansını değerlendiremeyen bordo-mavililer, bu kez fırsatı kaçırmak istemiyor. 

Sırasıyla Fenerbahçe'yi 2-1, Kayserispor'u 2-0 mağlup eden Karadeniz ekibi, Konyaspor'u da devirerek bu sezon ilk kez galibiyet serisini 3'e yükseltmeyi amaçlıyor. En son geçen sezonun 12. ile 16. haftaları arasında 5 maç art arda galip gelen Fırtına, bugün 3 puan alırsa 33 hafta sonra 3 maç üst üste kazanmış olacak.

BiLET SATIŞI SÜRÜYOR
Taraftar, Konyaspor maçı için bilet alımını sürdürüyor. Şu anda kadar 6 bin biletin satıldığı öğrenilirken, 17 bin kombine ile toplan 23 bin taraftarın karşılaşmayı takip etmesine kesin gözüyle bakılıyor. Fenerbahçe derbisinden dolayı cezalı duruma düşen 5 bin taraftar da biletlerini devredebilecek.

BUGÜN DE ATACAKLAR
İlk 14 haftada 23 gol atan Trabzonspor'da 7 yabancı 17 kez rakip fileleri havalandırdı, gollerin yüzde 73,91'ini kaydetti. Rodallega 6 golle en skorer isim olurken, Novak 3, Nwakaeme, Ekuban ve Sosa ikişer kez fileleri havalandırdı. Onazi ve Amiri ise birer golle skora katkı sağlamayı bildi.

Editör: Haber Merkezi