Trabzonspor’un genç yıldızı Yusuf Yazıcı genç yaşına rağmen takımın bir başka genç oyuncusu Abdülkadir’e ağabeylik yapıyor... Yusuf’un A takımın değişmezleri arasına girmesinin kendisini motive ettiğini kaydeden Abdulkadir, ''Yusuf abiyle sürekli konuşuyoruz'' diyerek genç yıldızın kendisine verdiği desteği anlattı. Kendisini sürekli motive ettiğini belirtti.

''Giuliano'yu Yusuf'a yedek olarak alacaktık''
Fenerbahçe ile Trabzonspor’u karşı karşıya getiren Giuliano, çubukluyu ilk kez bordo-mavililer karşısında giydi... Yusuf Yazıcı oyunda kaldığı süreçte Trabzonspor’u yönetirken, Giuliano ise kendisinden beklenenleri yapmak yerine figüran olmayı tercih etti. Bombayı ise Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta patlattı: Giuliano’yu, Yusuf Yazıcı’ya yardım etsin diye alacaktık. O yorulduğu zamanlarda rotasyonda kullanmak istiyorduk.

Yusuf çıktı! Trabzonspor durdu!
Bu arada Trabzonspor’un genç yıldızı Yusuf Yazıcı, Fenerbahçe karşısında 6 orta yapıp 1 kilit pas verdi. 1 de asist yaptı. Yusuf oyundan çıkınca Trabzonspor topun hakimiyetini tamamen kaybetti. Genç yıldız , Trabzonspor formasıyla ilk 11’de başladığı 27 resmi maçta 20 gole katkı yaptı. Bu süreçte 7 gol ve 13 asist yapmayı başardı.

Editör: Haber Merkezi