Spor Toto Süper Lig’de sezonun ikinci yarısının başlamasına kısa bir süre kalmasına rağmen ara transfer döneminde henüz ihtiyaç duyulan mevkilere transfer yapamayan Trabzonspor’da gözler transfer yasağıyla ilgili FIFA’nın vereceği kararda. FIFA’dan müjdeli haberin gelmesiyle birlikte kadrosunu güçlendirmeyi arzulayan Trabzonspor’un hedefinde ise U21 milli takım forması giyen gurbetçi oyuncular Berkay Özcan ile Yusuf Sarı bulunuyor.

OLUMLU REFERANS
Trabzonspor yasağın kalkması halinde iki oyuncuyu için satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yapacak. Milli takım teknik direktörlerinin de olumlu referans verdiği Stuttgart forması giyen 20 yaşındaki orta saha oyuncusu Berkay Özcan için menajeri Trabzonspor’un oyuncuyla ilgilendiğini ancak kulübünün kiralama teklifine sıcak bakmayacağını söyledi. On numara mevkiinde oynayan futbolcunun piyasa değeri 2.5 milyon Euro olarak gösteriliyor.

FRANSIZLAR YAZDI
Trabzonspor’un gündemine giren yeni isim ise Yusuf Sarı. Ligin ilk yarısında kiralık olarak Clermont Foot Auvergne 63 takımında forma giyen Marsilya’nın sağ kanat oyuncusu, burada beklentileri karşılayamadığı için kulübüne geri döndü. Ancak sağ açık ve sol açık oynayabilen 20 yaşındaki futbolcuyu Marsilya’nın yine kiralamayı düşündüğü belirtildi. Fransa basını Trabzonspor’un yını sıra Kasımpaşa ve Bursaspor’un da oyuncuya talip olduğunu yazdı.

Editör: Haber Merkezi