Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Çekyalı sol beke teklifini yapan Trabzonspor beklemeye geçti. Karadeniz ekibi asla fiyat arttırmayı düşünmüyor.

Trabzonspor'da sezon sonu sözleşmesi bitecek olan ve bordo-mavili futbolseverlerin yeni sözleşmeyi imzalayacağından şüphe etmediği Çekyalı sol bek Filip Novak'ın kafasını menajeri karıştırdı.

Koronavirüs öncesinde Trabzonspor'un sözleşme uzatmak için görüştüğü oyuncu Bordo- Mavili kulüpte kalmaya çok yakındı. Ancak menajerinin bu sürecin başlamasının ardından Fenerbahçe dahil birçok kulüple temasa geçtiği ortaya çıktı.

FENER İDDİASI
Trabzonspor yönetiminin 860 bin Euro'luk yıllık ücretini yeni sözleşmede bonuslar dahil yıllık 1.5 milyon Euro'ya kadar yükselttiği Novak'ın düşünmek için süre talep ettiği belirtildi.

Menajerinden haber beklediği kaydedilen Novak'a Bordo-Mavili kulübün asla fiyat arttırmayı düşünmediği öğrenildi. Trabzonspor yönetimi Novak için beklemeye geçti.

Bu arada İstanbul basını Novak'ın 500 bin Euro imza parasıyla birlikte Novak'ın 1.9 milyon Euro karşılığında Fenerbahçe ile anlaştığını ileri sürdü.

Editör: Haber Merkezi