Kucka’nın menajeri her şey yolunda mesajı yollarken, Serdar Taşçı 30 Haziran’dan sonra formayı giyecek. Fransız basını Carcela için Fırtına’nın atağa kalkttığını duyuruken Cezayirli Belfodil kulübünü sıkıştırmaya devam ediyor. Visca için formül aranırken, Napoli'nin golcüsü Pavoletti’ de radara takıldı

EN KÖTÜ SLOVAKYA’YA YETİŞTİRİLECEK

Büyük umutlarla göreve gelen Muharrem Usta başkanlık vaatlerinin arasında yer alan “50. Yıl’da şampiyonluk” söylemi için gecesini gündüzüne katmaya devam ediyor. Alternatifli kadro kurmak için kolları sıvayan Bordo-Mavililer, Teknik Direktör Ersun Yanal’ın raporları doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdürüyor. Theo Bongonda ve Kamil Ahmet Çörekçi ile kadrosunu güçlendiren Fırtına, listesindeki diğer isimleri en kötü 19 Temmuz’da Slovakya’nın Samorin kasabasında yapacakları 2. Etap Kampına yetiştirilmesini istenecek.

KUCKA’DA SORUN YOK

Bu doğrultuda ilk olarak orta sahasını güçlendirmek isteyen Fırtına, Milan’da forma giyen Kucka’yı kadrosuna katmak için yoğun çaba sarf ediyor. Özellikle bu transferle ilgilenen Menajer Özkan Doğan, sosyal medyada yaptığı bir canlı yayında taraftarın “Kucka gelecek mi?" sorusuna “Gece rahat uyuyun, rahat olun. Kucka gelecek” ifadelerini kullanması taraftarı yeniden heyecanlandırdı. Özellikle Galatasaray’ın da devreye girmesinden dolayı transferin zora girdiği ifade edilmişti.

SERDAR 30 HAZİRAN’DAN SONRA

Defansa takviye yapması da beklenen Trabzonspor’da yılan hikayesine dönen, Spartak Moskova’da forma giyen Serdar Taşçı önümüzdeki hafta Trabzon’a gelecek. Sözleşmesinde opsiyon hakkının karşılıklı olmasından dolayı halen daha bir anlaşma sağlayamayan oyuncu bu hakkından vazgeçmesi için süresinin dolmasını bekliyor. 30 Haziran’dan Trabzon’a gelmesi beklenen tecrübeli defans oyuncusu Macaristan’daki 1. etap kamp çalışmalarına katılması bekleniyor.

SAĞ KANATA CARCELA İSMİ

Özellikle Teknik Direktör Yanal’ın sağ kanata transfer istemesi için arayışlarda olduğunu bilinirken bu mevki için Fransız basını Granada forması giyen Mehdi Carcela’yı yazdı. Fransız Foot Mercato internet sitesinin yazdığı habere göre 27 yaşındaki kanat oyuncusu için Fenerbahçe’nin yanı sıra Valencia, Real Betis, Malaga, Lyon, Monaco, Olympiakos ve Panathinaikos’un devreye girdiği öne sürüldü. 22 maçta 5 gol 1 asist yapan Faslı oyuncu için Trabzonspor’un sürpriz yapabileceği ifade edildi.

BELFODİL GEMİLERİ YAKTI

İsmi sezon sonundan beri Fırtına’yla anılan Standard Liege'in 10 numarası Cezayirli İshak Belfodil, Medjani ile görüşerek gelmek istediğini iletti. Bordo-Mavili kurmaylar kulübüyle bir yıllık daha sözleşmesi bulunan oyuncunun bonservisine para ödemeyi düşünmüyor ve bunu kendisine de iletmesine rağmen Belçika kulübü 25 yaşındaki oyuncusunu bedelsiz bırakmayı reddediyor. Ayrıca Trabzon'a gelmeyi çok isteyen Belfodil'in kulübüyle bonservisi konusunda bir görüşme yaparak rakamı makul seviyelere çekmesi durumunda görüşmelerin yeniden başlayabileceği ifade edildi.

YÖNETİM VİSCA İÇİN  GÖZÜNÜ KARARTTI

Süper Lig2i bilen oyuncuları da kulübe katmak isteyen Deneyimli teknik adam özellikle de Başakşehir’den ayrılmak isteyen Bosnalı yıldız Edin Visca için de tüm imkanlar zorlanıyor. Bu paralelde İstanbul ekibine son teklif sunan Trabzonspor 27 yaşındaki oyuncu için Muhammet Demir, Yusuf Erdoğan (kiralık) ve Mustafa Akbaş’a ek olarak Fırtına’nın 1 milyon Euro’luk teklifle yeniden masaya oturacak

SÜPRİZ İTALYAN GOLCÜ

Ayrıca Sabah gazetesi muhabirlerinden Yunus Emre Sel’in haberine göre Napoli’de forma giyen Leonardo Pavoletti bombası gündeme danga gibi vurdu. Habere göre geçtiğimiz sezon devre arasında Napoli'nin 13 milyon euro bonservis bedeli ile Genoa'dan transfer ettiği Pavoletti'yi kiralık olarak kadrosuna katmak isteyen bordo-mavili yöneticiler bir yandan da kariyeri boyunca İtalya dışına hiç çıkmayan oyuncunun uyum sorunu yaşayacağından endişe ediyor.

Karadenizde sonnokta özel haber

Editör: Haber Merkezi