Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında bugün oynanacak derbi maçı öncesinde U21 takımları Trabzonspor Kadir Özcan Gençlik ve Geliştirme Merkezinde karşı karşıya geldi. Normal seyrinde devam eden maç 90 + 3.’dakikaya geldiğinde bir anda gerildi. 

Maç 0 – 0’lık beraberlikle sonuçlanırken dakikalar 90 + 3. Dakikaya geldiğinde Trabzonspor köşe vuruşu kazandı. Ancak Bordo-mavili oyuncular köşe vuruşu için topu almaya gittiğinde Fenerbahçe’nin kalecisi Abdullah Yiğiter  engelleme yapınca her iki oyuncu arasında gerilim yaşandı. 

Bu sırada Fenerbahçe kalecisi Yiğiter Trabzonsporlu futbolcuyu itmesi sonrasında bordo-mavili oyuncu yerde kalınca saha bir anda gerildi. Her iki takım futbolcuları arasında yaşanan gerilim sonrasında hakem köşe vuruşu kullandırmadan maçı bitirdi. 

Maçın gerilmesinin en büyük etkeni olan Fenerbahçe kalecisi Abdullah Yiğiter'in, Trabzonspor'un 52. Dakikada kaçırdığı penaltı sonrası tribünlere dönerek el hareketi yaptığı kaydedildi. 

Trabzonspor’dan Koray Kılınç, Behlül Aydın, Ali Osman Karpanoğlu, Fenerbahçe’den ise Abdullah Yiğiter ve Abdullah Yerli kırmızı kart gördüğü ifade edildi. 


GÖRÜNTÜLER 90+3. DAKİKADA...  

Editör: Haber Merkezi