Trabzonspor’un uzun süredir kadrosuna katmak için çalıştığı Brezilyalı stoper Vitor Hugo transferinde imzaların atılması bekleniyor. Bordo-mavili takım kiralık olarak satın alma ile başlayan pazarlıklar sonucunda oyuncuyu bonservisi ile almaya karar verdi.

Palmeiras kulübü, 2019 yılında Fioternina'dan 5.5 milyon Euro bonservis bedeli ödeyip kadrosuna kattığı 29 yaşındaki oyuncu için Trabzonspor'dan ilk başta 7 milyon Euro bonservis bedeli talep etmişti.

Ancak yapılan pazarlıklar sonrasında bu rakam 4 milyon Euro seviyesine kadar indi. Trabzonspor kulübü bu rakamı 3 eşit taksit halinde ödemeyi önerince tıkanma noktasına gelen görüşmeler oyuncunun, “Ben Trabzonspor ile anlaştım oraya gitmek istiyorum” demesi üzerine yeniden başladı ve Trabzonspor’un istediği şartlarda bitme noktasına geldi.

Kulüpler arasındaki resmi yazışmalar sürerken Trabzonspor’un oyuncuyla yıllık 1 milyon 300 bin Euro karşılığında 4 yıllık sözleşme imzalayacağı da öğrenildi. Vitor Hugo’nun transferinin resmiyet kazanmasının ardından en geç Cuma akşam saatlerinde şehirde olması bekleniyor.

Editör: Haber Merkezi