92' Ali Palabıyık maçtaki son düdüğünü çaldı ve geç yıldızlarının damga vurduğu maçta Trabzonspor, Kayserispor'u 4-0 mağlup etti.

91' Kayserispor'un 35 yaşındaki tecrübeli golcüsü Umut Bulut, bu sezonki 14. golüne çok yaklaştı.

90' UMUT KAÇIRDI! Kayserispor'un sağ kanattan kazandığı serbest vuruşu Boldrin kullandı ve altı pas içine gönderdiği etkili ortasına Umut Bulut'un kafa vuruşu direk dibinden auta çıktı.

90' Kucka, kendi sahasından aldığı top ile rakip yarı sahaya ilerledi ve iki rakibinin arasından çıkamayınca Trabzonspor atağı Kayserispor atağına dönüştü.

89' Trabzon'da maçın sonuna en az 2 dakikalık uzatma süresi eklendi.

88' Bu sezon ligde 20. maçına çıkan Hugo Rodallega, 4 kez GOL sevinci yaşamıştı.

88' Oyuncu Değişikliği Abdülkadir Ömür Hugo Rodallega Martínez

86' Kayserispor hızlı atağında Asamoah Gyan soldan pasını aktaramadı ve Okay'ın araya girdiği pozisyonda meşin yuvarlak ev sahibi takımda kaldı.

85' Yusuf Yazıcı'nın pasında Kamil Ahmet sağdan ceza alanına girdi ve çizgi üzerinden içeri çevirdiği ortası savunmada kaldı.

84' Trabzonsporlu oyuncular kendi sahasında kısa paslar yapıyor ve maçın son dakikalarına çok rahat giriyorlar.

83' Fabian Castillo, bu sezon takımı adına ligde çıktığı 9 maçta 2 asist yapmıştı.

83' Trabzonspor'da ikinci oyuncu değişikliği yapıldı ve Olcay Şahan yerini Fabian Castillo'ya bıraktı.  

81' Abdülkadir Ömür, saha içindeki tedavisi sonrasında ayağa kalktı ve maça devam edebilecek. Oyuncunun ciddi bir sakatlığı yok.

80' Kayserispor'un hızlı atağında sağ kanatta William topu kaydetti ve Trabzonsporlu oyuncular Abdülkadir'in tedavisi için topu dışarı gönderdi.

80' Trabzonspor'un ceza alanı dışından kazandığı frikikte Burak Yılmaz ile Olcay Şahan'ın çalışılmış bir pas denemesi isabetli olmadı ve araya Kayserispor savunması girdi.

79' Trabzonspor, ilk yarıda zorlandığı ve Lung'u geçemediği maçın ikinci yarısında, 23 dakikada bulduğu 4 golle rakibi karşısında son dakikalara çok rahat giriyor. Bordo mavililer maçta farkı daha da açabilir.

77' Kayserispor'un sağ kanattan kazandığı serbest vuruşu Deniz Türüç kullandı ve orta şut karışımı gönderdiği topunu Onur Kıvrak yumrukladı.

77' Burak Yılmaz, bu sezon Süper Lig'deki 22. maçında 22. golünü kaydetti.

76' GOL Sağ kanattan ceza alanına giren Trabzonspor'da Olcay Şahan'ın topuk pasına Burak Yılmaz'ın altı pas çizgisi üzerinden şutu yine ağlarla buluştu ve Trabzonspor farkı 4'e çıkardı.

76' Asist Olcay Şahan

74' Kayserispor ise geride kalan bölümde topa %42 ile sahip oldu ve Trabzonspor kalesine gönderdiği 9 şutta 3 kez isabet buldu.

74' Karşılaşmanın geride kalan bölümünde Trabzonspor, %58 ile topa sahip oldu ve Kayserispor kalesine gönderdiği 16 şutta 7 kez isabet buldu.

73' BURAK KAÇIRDI! Abdülkadir'in sağdan yine getirip içeri çıkardığı topa Burak Yılmaz'ın ön direkteki şutu yakın direk dibinden auta çıktı.

72' Sol kanattan Olcay ile gelen Trabzonspor'da ceza alanı içinde Burak Yılmaz'a gönderilen yerden pasta araya Kayserispor savunması girdi.

71' Hızlı gelişen Trabzonspor atağında Yusuf Yazıcı'nın pası Burak Yılmaz'ın gerisine düştü ve bu hızlı atak olgunlaşamadan sona erdi.

69' Burak Yılmaz, Olcay Şahan'ın kazandığı top sonrası önüne attığı pası ağlara gönderdi ancak bu gol, ofsayt gerekçesi ile geçerli sayılmadı.

68' Yusuf Yazıcı ise yaptığı bu asist ile birlikte bu sezon Süper Lig'deki 27. maçında takımına 11. GOL katkısını yaptı (6 gol, 5 asist).

68' Burak Yılmaz, bu sezon Süper Lig'deki 22. maçında 21. golünü kaydetti.

67' Oyuncu Değişikliği Levent Gülen Fernando Henrique Boldrin

66' Asist Yusuf Yazıcı

66' GOL Sol kanattan kullanılan duran topa Burak Yılmaz ön direkte kafa vuruşunu yaptı ve maçta farkı 3'e çıkardı.

66' Oyuncu Değişikliği Artem Kravets Asamoah Gyan

64' Trabzonspor, genç yıldızları Abdülkadir ve Yusuf Yazıcı'nın golleri ile Kayserispor karşısında skor üstünlüğünü elde etti.

63' Abdülkadir Ömür ise yaptığı asist ile bu sezonki 24. Süper Lig maçında 8. GOL katkısını yaptı (3 gol, 5 asist).

62' Yusuf Yazıcı, bu sezon Süper Lig'de çıktığı 27. maçında 6. golünü kaydetti.

62' Asist Abdülkadir Ömür

62' GOL Sağ kanattan Abdülkadir'in getirip içeri çıkardığı topunda Yusuf Yazıcı'nın sağ çaprazda kontrol edip sağına çektiği topa yerden sert şutu uzak direk dibinden ağlarla buluştu.

61' Kayserispor ise geride kalan bölümde topa %38 ile sahip oldu ve Trabzonspor kalesine gönderdiği 8 şutta 3 kez isabet buldu.

60' Karşılaşmanın geride kalan bölümünde Trabzonspor, %62 ile topa sahip oldu ve Kayserispor kalesine gönderdiği 12 şutta 5 kez isabet buldu.

59' Trabzonspor'un hızlı gelişen atağında Yusuf Yazıcı'nın ceza alanı dışından sert şutu farklı şekilde üstten auta çıktı.

58' Kayserispor'da ilk oyuncu değişikliği yapıldı ve sarı kartı da olan Ryan Mendes yerini William'a bıraktı.

57' Yusuf Yazıcı'nın sağ kanattan kullandığı köşe vuruşunda Lung ceza alanı içinde yükseldi ve topa sahip oldu.

56' Organize gelişen Trabzonspor atağında Burak Yılmaz'ın pasında sağdan Kamil Ahmet'in içeri gönderdiği ortası savunmadan sekip kornere çıktı.

55' AUT! Kucka'nın Olcay'a gönderdiği pas sonrasında sekip önüne düşen topa yay içinden sol ayağı ile sert şutu direk dibinden auta çıktı.

54' Öte yandan Okay Yokuşlu, gördüğü sarı kart ile cezalı duruma düştü ve önümüzdeki hafta Osmanlıspor deplasmanında forma giyemeyecek.

53' Abdülkadir Ömür, bu sezon Süper Lig'de çıktığı 24. maçında 3. golünü kaydetti.

53' GOL Abdülkadir Ömür, ceza alanı dışı sağ çaprazdan uzak direk dibine harika bir şut çıkardı ve Lung'un dokunamadığı top ağlarla buluştu. Abdülkadir'den harika bir GOL geldi!

52' Okay Yokuşlu, avantaja bırakılan pozisyon sonrasında Kravets'e yaptığı faul sebebi ile sarı kart ile cezalandırıldı.

51' DİREĞİ YALADI! Kayserispor'un etkili gelişen atağında sağ kanattan yapılan ortaya altı pas dışında Ryan Mendes kafa vuruşunu yaptı ancak bu şut direk dibinden auta çıktı.

51' Burak Yılmaz, Süper Lig'de çıktığı 21 maçta 20 kez GOL sevinci yaşamıştı.

50' Maçtaki en net pozisyonu Burak Yılmaz yakaladı ve Lung bu pozisyonda rakibine GOL şansı tanımadı.

49' LUNG GEÇİT VERMEDİ! Kucka'nın savunma arkasına gönderdiği harika pasta Burak Yılmaz karşı karşıya kaldı ve şutunu Lung çıkardı. Seken topa yine Burak vurdu ve yine Lung çıkardı.

46' İki takımda da ikinci yarı başlarken oyuncu değişikliği yapılmadı. Takımlar maça devreye girdikleri 11'ler ile devam ediyorlar.

45' Karşılaşmada ikinci yarının ilk düdüğünü çaldı ve son 45 dakikaya ev sahibi Trabzonspor başladı. 

45+2' Ali Palabıyık ilk yarıdaki son düdüğünü çaldı ve takımlar devre arasına golsüz eşitlikle giriyorlar.

45+1' Maçta ilk yarının son dakikasına girilirken Erkan Kaş'ın çizgi önünden çıkardığı ve Ryan Mendes ile Şamil'in şutlarında Onur Kıvrak'ın müdahaleleri akılda kalan pozisyonlar oldu.

45' Olcay Şahan'a yapılan faul sonrasında kazanılan serbest vuruşta Kucka'nın uzak mesafeli şutunda meşin yuvarlak üstten farklı şekilde auta çıktı.

45' İlk yarının sonuna en az 2 dakikalık uzatma süresi eklendi.

45' Levent Gülen, Trabzonspor atağında rakibi Olcay Şahan'a yaptığı faul sonrasında sarı kart ile cezalandırıldı.

44' ONUR YİNE İZİN VERMEDİ! Kayserispor'da frikiği Sapunaru kullandı ve barajın üzerinden direk dibine göndermek istediği şutu kaleci Onur Kıvrak'ın ellerinde kaldı.

43' Ryan Mendes, rakip ceza alanı dışı sol çaprazda faul ile yerde kaldı ve konuk ekip için tehlikeli bir noktadan duran top şansı doğdu.

43' Kayserispor ise geride kalan bölümde topa %34 ile sahip oldu ve Trabzonspor kalesine gönderdiği 3 şutta 2 kez isabet buldu.

42' Karşılaşmanın geride kalan bölümünde Trabzonspor, %66 ile topa sahip oldu ve Kayserispor kalesine gönderdiği 6 şutta 2 kez isabet buldu.

41' Şamil Cinaz, rakip sahanın ortasında buluştuğu top sonrasında önündeki boşluğu iyi değerlendirdi ve ceza alanı dışından sert şutu bu defa çerçeveyi bulmadı.

40' Onur Kıvrak, önce Şamil'in ardından da Ryan Mendes'in iki kritik şutunda gole izin vermedi. Onur sezona %73 kurtarış yüzdesi ile devam ediyor.

39' ONUR YİNE ÇIKARDI! Şamil'in kazandığı ve sonrasında soluna attığı pas ile Ryan Mendes bir anda çaprazdan kaleyi gördü ve sert şutu yine Onur Kıvrak çıkardı.

38' BURAK DEĞERLENDİREMEDİ! Olcay Şahan'ın pası sonrasında Burak Yılmaz savunma arkasında topla buluştu ve ceza alanına girdi ancak Kana Biyik'in açısını kapattığı pozisyonda Burak, topu oyun alanı içinde tutamadı.

37' Trabzonspor'un hızlı gelişen atağında Burak Yılmaz'ın soldaki arkadaşı Novak'a göndermek istediği pas oyuncunun gerisine düştü ve taca çıkan bu top sonrasında atak sonuçsuz kaldı.

36' Kamerunlu oyuncu saha içindeki ilk tedavisi sonrasında kenara alındı ve Kayserispor aut atışı ile oyuna başlayacak.

35' Kayserispor'da Jean Armel Kana-Biyik kendini yere bıraktı ve maçın hakemi oyun alanına sağlık görevlilerini davet etti.

34' İki takım da oyun kurarken daha çok kanatları kullanıyor. İki ekibin de merkezden rahat gelemediklerini görüyoruz.

33' Yusuf Yazıcı'nın savunma arkasına gönderdiği pasta Lopes dengesini kaybetti ve Olcay soldan ceza alanına girdi. Ancak Olcay yavaş kalınca araya savunma girdi ve dışarı çıkardığı topa Yusuf'un şutu savunmadan döndü.

32' Kayserispor ise geride kalan bölümde topa %30 ile sahip oldu ve Trabzonspor kalesine gönderdiği tek şutta da isabet buldu.

31' Trabzonspor'un tehlikeli geldiği atak sonrasında son olarak ceza alanı dışından Kucka'nın sol ayağı ile yerden sert şutu çerçeveyi bulmadı ve yandan auta çıktı.

30' Karşılaşmanın geride kalan bölümünde Trabzonspor, %70 ile topa sahip oldu ve Kayserispor kalesine gönderdiği 4 şutta 2 kez isabet buldu.

30' Maçtaki ilk sarı kartı Ryan Mendes gördü ve sınırdaki oyuncu cezalı duruma düştü. Kayserispor gelecek hafta Gençlerbirliği ile sahasında oynayacak.

28' ONUR ÇIKARDI! Kravets'in pasına ceza alanı dışı sol çaprazından Şamil'in sert şutunu son anda Onur Kıvrak çıkardı ve topu kornere çeldi.

28' Trabzonspor'da sakatlanan Onazi'nin yerine Uğur Demirok oyuna dahil edildi. Bu değişiklik sonrasında Okay ön liberoya geçti.

27' Trabzonspor'da sakatlanan Onazi'nin yerine Uğur Demirok oyuna dahil edildi. Bu değişiklik sonrasında Okay ön liberoya geçti.

26' Onazi, bu pozisyon sonrasında kendini topsuz alanda yere bıraktı ve oyuncunun tedavisi için sağlık ekibi çağırıldı. Onazi maça devam edemeyeceğe benziyor.

25' Sol kanattan Trabzonspor'un kazandığı duran topu Yusuf Yazıcı kullandı ve savunmadan seken top ters kanattan kornere çıktı.

24' Novak, sol kanatta rakibinin faulü ile yerde kaldı ve Trabzonspor sol kanattan duran top kullanacak. Bu arada Onazi, maça sekerek devam ediyor.

24' Onazi, tedavisi sonrasında yeniden oyun alanına geldi ve maça devam ediyor.

23' Onazi'nin yaşadığı sakatlık sonrasında sağlık görevlileri saha kenarına çıkan Onazi'nin tedavisi için çağırıldı. Onazi maça devam edebilecek gibi görünüyor.

22' Deniz Türüç'ün sağ kanattan ceza alanına gönderdiği orta sonrasında oluşan karambolde Kana Bıyık'tan önce topu Okay uzaklaştırdı.

21' Deniz Türüç'ün korner direği dibine taşıdığı top sonrasında Lopes'in de desteği ile top Trabzonspor savunmasından kornere çıktı.

20' Umut Bulut'un kiritk pasında Ryan Mendes savunma arkasına sarkmak istedi ancak son anda kademeye giren Kamil Ahmet topu kalecisine kazandırdı.

19' Kucka ile Olcay'ın paslaşması sonrasında Kayserispor ceza alanı içinde Lopes'e çarpan top kornere çıktı.

19' Yusuf Yazıcı'nın sol kanattan kullandığı köşe vuruşunda savunmadan seken topa son anda Lopes ayak koydu ve rakibine şut şansı tanımadı.

18' Trabzonspor istediği oyunu tam olarak sahaya yansıtabilmiş değil. Kayserispor ise topun arkasına çok adamla geçerek rakibine boş alan vermiyor. Geçen sürede Kayserispor'un istediğinin sahaya yansıdığını söyleyebiliriz.

17' Sağ kanattan organize olmaya çalışan Trabzonspor'da Yusuf Yazıcı ile Kamil Ahmet anlaşamadı ve meşin yuvarlak taca çıktı.

16' Kayserispor ise geride kalan bölümde topa %33 ile sahip oldu ve Trabzonspor kalesine henüz şut girişiminde bulunamadı.

15' Karşılaşmanın geride kalan bölümünde Trabzonspor, %67 ile topa sahip oldu ve Kayserispor kalesine gönderdiği 3 şutta 1 kez isabet buldu.

14' Yusuf Yazıcı'nın sağ kanattan kullandığı köşe vuruşunda ceza alanına gelen ortayı kaleci Lung, çıktı ve kontrol etti.

13' Sol kanattan Olcay Şahan ile etkili gelen Trabzonspor'da son olarak Burak Yılmaz'ın ceza alanı dışından şutu savunmadan sekti ve kornere çıktı.

12' Trabzonspor, Süper Lig'de evinde Kayserispor'u ağırladığı 12 maçta sadece bir kez yenildi (8G 3B) ancak bu mağlubiyet, Trabzon'da oynanan son karşılaşmada gelmişti.

11' Son dakikalarda Trabzonspor baskıyı arttırdı ve sık sık Kayserispor kalesini yoklamaya başladı. Bordo mavililer rakipte kalan topları da hızlı bir şekilde geri kazanıyor.

10' Maçın ilk isabetli şutu Yusuf Yazıcı'dan geldi. Rakip ceza alanı dışında Mendes'ten topu çalan Yusuf'un yay civarından yerden şutu kaleci Lung'ta kaldı.

9' Sağ kanattan Trabzonspor'un paslaşarak kullandığı köşe vuruşu sonrasında Abdülkadir'in ortasını ön direkte kaleci Lung kontrol etti.

8' Kayserispor atağında Kucka'nın araya girmesi ile Abdülkadir'in pasıyla Yusuf buluşamadı ve uzun topta Kayserispor savunmasının hatası sonrasında top kornere çıktı.

7' Karşılaşmanın ilk düdüğünden itibaren top daha çok Trabzonspor'da. Ancak henüz iki takım adına da gole yaklaşan bir oyuncu olmadı.

6' Deniz Türüç sağ tarafta topla ilerlemek istedi ancak kademeye giren Onazi, rakibinden topu çalmayı başardı.

5' Karşılaşmanın ilk 5 dakikalık bölümünde iki takımın da dengeli bir oyun sergilediğini görüyoruz. Henüz iki takım adına da tehlikeli bir atak yaşanmadı.

4' Kayserispor ceza alanı dışında Onazi ile başlayan atakta Olcay'ın bıraktığı topa Yusuf dokundu ancak bu deneme rakipte kaldı.

3' Trabzonspor'da Durica'nın sakat, Uğur Demirok'un ise yedek kulübesinde başladığı maçta stoper ikilisini Hubocan ve Okay oluşturuyor.

2' Kayserispor'da Oleksandr Kucher cezası nedeniyle bu maçta forma giyemeyecek. Muammer Yıldırım ve Stephane Badji'nin ise sakatlıkları sürüyor.

1' Trabzonspor'da Esteban ile Jan Durica'nın sakatlıkları sürüyor. Jose Sosa da kart cezası nedeniyle kadroda yer alamıyor.

1' Ali Palabıyık maçtaki ilk düdüğünü çaldı ve mücadeleye konuk Kayserispor başladı.

M.Ö. İki takım oyuncuları da oyun alanına geldiler ve maç öncesi seremonisi sonrasında karşılaşma başlayacak.

İŞTE İLK 11'LER
Trabzonspor':
Onur, Tomas, Okay, Kâmil, Novak, Onazi, Kucka, Yusuf, Olcay, Abdülkadir, Burak.
 
Kayserispor:
Lung, Lopez, Levent, Bıyık, Erkan, Sapunaru, Şamil, Deniz Türüç, Umut, Mendes, Kravets

Editör: Haber Merkezi