5 yıllık aradan sonra yeniden geldiği Trabzonspor’da sürekli sakatlıklarla boğuşup çoğu maçta forma giyememesine karşın attığı 23 golle adeta takımı sırtlayan yıldız forvet Burak Yılmaz, camianın da yeniden gözdesi olmuştu. Ancak Bordo-Mavili kulüpte Ahmet Ağaoğlu ve ekibinin göreve gelmesi, ayrıca, Özkan Sümer’in futbol takımının sorumluluğunu üstlenmesiyle başlayan süreçte yaşanan gelişmeler, 32 yaşındaki forvetin niyetinin sorgulanmasına yol açmıştı.

Ağaoğlu’nun futbolculara 15 Mayıs için verdiği ödeme sözünü 18 mayısta gerçekleştirmesi sırasında Takım Kaptanı olmasına karşın Burak Yılmaz’ın 3 gün beklemeyerek kulübe avukatı aracılığıyla ihtar çekmesi, ameliyatından sonra kendisini aramadığı gerekçesiyle Genel Koordinatör Özkan Sümer’e sosyal medyada laf söylemesi, ve de sezon içerisinde sürekli Rıza Çalımbay’a müdahale ederek otoritesini sarsması,ayrıca hemen her şeye karışarak adeta kulübü yönetmeye kalktığı iddiaları Trabzonspor’la Burak Yılmaz arasındaki ipleri kopardı.

Şimdiki görüntüye göre durum şudur: Bir yanda asla futbolcuya dayalı bir düzene izin vermeyecek olan yönetim ile Genel Koordinatör Özkan Sümer var, diğer yanda da Trabzonspor’da kalmayı kafasında bitirmiş bir Burak Yılmaz. Şimdi yapılması gereken zaten yıllık yaklaşık 5 milyon Euro’luk maliyetiyle büyük ekonomik sıkıntıdaki Trabzonspor için lüks olan Burak Yılmaz’a hizmetleri için teşekkür edip iyi bir para karşılığı göndermek.

Editör: Haber Merkezi