Trabzonspor’da, bonservisi elinde olan İsveçli golcü Marcus Berg'in işini bitirmek için adeta seferberlik ilan edildi. Hugo Rodallega'nın Denizlispor'a gitmesinin ardından forvet hattında doğan boşluğu doldurmak için harekete geçen Bordo-Mavililer rotayı bonservisi elinde bulunan Marcus Berg’e çevirdi. Al-Ain ile sözleşmesi sona eren 32 yaşındaki futbolcuyla menajeri aracılığıyla temasa geçen bordo-mavililer, yıllık 1 milyon 200 bin Euro'luk bir teklif sundu.

HİÇ DÜŞÜNME GİT
İsveç Milli Takımı'nın da formasını giyen Berg'in yeniden Avrupa'da oynamak istediği bilgisine ulaşılırken deneyimli golcünün Bordo- Mavili kulübü Türkiye’de bir dönem forma giyen milli takımdan arkadaşı Jimmy Durmaz’a sorduğu öğrenildi.

Türk asıllı İsveçli oyuncu Berg’e, “Trabzonspor Türkiye’nin büyük kulüplerinden biri olmasının yanı sıra futbol tutkusuyla ön plana çıkan bir şehir. Orada aradığın huzuru ve mutluluğu bulabilirsin. Hiç düşünme teklifi kabul et” cevabını aldı. Bu gelişmenin ardından deneyimli golcünün Trabzonspor’un teklifine daha sıcak baktığı ifade edildi.

Editör: Haber Merkezi