Maicon konusunda henüz Antalyaspor’la anlaşma sağlayamayan Bordo-Mavililer, İnterli oyuncu Éder Citadin Martins ismini gündemine aldı.

ROTA İTALYA’YA ÇEVRİLDİ
Transfer çalışmaları tam gaz devam eden Trabzonspor’da günden güne yeni isimler gündeme gelmeye devam ediyor. Transferde önceliğini sol beke veren Bordo-Mavililer, sol kanata da oyuncu bakıyor. Antalyaspor’lu oyuncu Maicon Marques için girişimlerde bulunan ancak bu transferde bir aşama kaydedemeyen Bordo-Mavililer, rotasını İtalya’ya çevirdi. Fırtına, geçen sezon Sampdoria'dan 9.8 Milyon Euro karşılığında Inter'e transfer olan Éder Citadin Martins’i gündemine aldı.

SON KARAR ÇALIMBAY’IN
Menajerler tarafından Bordo-Mavili ekibin gündemine gelen Brezilya asıllı İtalyan sol açık için Rıza Çalımbay’ın henüz bir karar vermediği, Maicon’ın son durumuna göre bu transferle ilgili son kararını vereceği öğrenildi. Eski kulübü Sampdoria’nın de kadrosuna katmak istediği 31 yaşındaki oyuncu, bu sezonun ilk yarısında 17 müsabakada görev aldı. Sadece 1 kez fileleri havalandırıp bir de asist yapan sol açık oyuncu, 26 kez formasını giydiği İtalya Milli Takımı'nda ise 6 gol atmayı başardı.

Editör: Haber Merkezi