Trabzonspor Müzesi'ni yeni rölyefleriyle ayrı bir görüntüye kavuştu. 1,5 yılı aşkın süredir çalışmaları gerçekleştirilen rölyeflerle ilgili heykeltraş Suphi Ertuğrul'a ödül verildi.

Yaşanan durumla ilgili konuşan Arşiv ve Müze Kurulu Başkanı Mehmet Salih Uzun "Bugün müzemizde çok özel bir konuğu ağırlamanın memnuniyetini yaşıyoruz.Arşiv ve müze kurulumuzun önemli projelerinden , yaklaşık bir buçuk yıl süren müze dış cephesindeki rölyef çalışmamıza hayat veren heykeltraş Suphi Ertuğrul hocamız ile eseri altında birlikte olmak ve yeni projeleri konuşmak çok güzeldi. Müzemizin dış cephesini çağdaş görünüme kavuşmasına katkı sağlayan Suphi hocamıza teşekkür eder ve yeni projelerin heyacanında tekrar bir araya gelmeyi Umut eder , kendisine başarılar dilerim” dedi.

Rölyef çalışmalarını yapan sanatçı Suphi Ertuğrul ise, "Beni projeye dahil eden Mehmet Salih başkana teşekkür ederim. Ben bu işe duygularımla dahil oldum, Trabzonspor bizim hayatımızın parçası .Kulüp tarihine ışık olmuş futbol adamlarını gün yüze taşımak için çok çalıştık ve sonunda sanat harikası ortaya çıktı.Bu emeğimizin karşılığında plaket ile onurladıran arşiv müze yönetimine ayrıca teşekkür ederim" dedi.

Editör: Haber Merkezi