Dedeleri 1874 yılında Artvin ilçesi Arhavi’den Sakarya’ya göç etmiş olan fanatik Trabzonsporlu Muhtar ve Pamukova Taşıyıcılar ve Kamyoncular Kooperatifi Başkanı Şaban Özzaim’in en büyük sevdası Trabzonspor. 1972 yılında Sakarya’da doğan, aslen Artvin Arhavili olan Özzaim hırslı ve başarılı yaşantısını Trabzonspor’a benzeterek “Her şeyim Trabzonspor” dedi.

Özzaim şöyle konuştu: “Çocukluğumda radyolardan duyduğum Trabzonspor’un benim hayatımda çok önemli bir yer yaptı. O günlerden bugüne kadar büyük bir Trabzonspor sevgisiyle hatta aşkıyla yaşıyorum. Trabzonspor’un efsane olduğu yıllardaki heyecanım ve hayranlığım halen devam etmekte.”

ŞOKTAYDIM
“Hakkı yenilen Trabzonspor dik duruşuyla ve öz evlatlarıyla Türkiye de açtığı Anadolu kapısıyla şampiyonlukları 3 büyüklerden söke söke alması büyük bir onurdur ve bu duruşundan dolayıdır ki bende her zaman kafamda bordo bere kullanarak bu onuru yaşıyorum. Ben Trabzonspor’un Arhavili bordo berelisiyim. Hiç unutmam Avni Aker’de oynanan Fenerbahçe şampiyonluk maçımız için Sakarya dan 6 otobüs dolusu Trabzon’a maça gittik.

O maça bilet bulamadığım için girememiştim ve o maçı stadın etrafındaki bir kahve de televizyondan izlemiştim. Yenilmiştik ve şampiyonluğu kaybetmiştik. O maç sonrası sanırım Sakarya ya bana öyle geldi ki bir ayda geldik. Şoktaydım. Trabzonspor’un hakkı yenildikçe benim Trabzonspor sevgim hep arttı. Onun için işim evim ve yaşamım da hep Trabzonspor sevgisiyle arttı.”

Editör: Haber Merkezi