Koronavirüs salgını nedeniyle ertelenen Süper Lig'de geride kalan 26 haftada Trabzonspor'un puanlarının gasp edildiğini bir kez daha hatırlatmak isteriz. Ne zamanki Trabzonspor şampiyonluk için en iddialı takım olarak öne çıksa kirli eller harekete geçiyor. Fırtına'yı durdurmak için her yolu deneyenler bu sezon da devreye girdi.

Hakemleri harekete geçiren güç Bordo- Mavililer'in 21 puanını gasp etti. Birçok maçta önü kesilen Trabzonspor'un zirvede tek başına kalması engellendi. Özellikle ligde son 3 haftada hak ettiği 4 puanı çalındı. Bordo-Mavililer söz konusu toplam 21 puanı hakemler tarafından çalınmasaydı şuan açık ara rakiplerinin önünde zirvede yer alacaktı.

Bordo-mavili taraftarlar da bu sezon hakemler 'adil' düdük çalsa, VAR başındakiler de ekrana 'eyyamsız' baksa şu anda çok açık farkla lider olabileceklerini özellikle vurguluyorlar. Şu bir gerçek ki kalan 8 maçın oynanması halinde Trabzonspor'un önüne set kurmak için yarıştan kopması için her yol denenecek.

Fakat bu kez hiç bir şey eskisi gibi olmayacak. Trabzonspor kulüp başkan yardımcısı Ertuğrul Doğan'ın da dediği gibi "2010-2011 sezonunda uyguladıkları senaryoyu tekrar edebileceklerini zannedenler unutmamalıdır ki sene 2011, Trabzonspor da eski Trabzonspor değildir."

Editör: Haber Merkezi