Trabzonspor’da ligin bitimine bir hafta kala teknik direktör Hüseyin Çimşir ile karşılıklı anlaşılarak sözleşmenin feshedilmesinin ardından yeni teknik direktör arayışları başladı. Sezonu Eddie Newton ile tamamlayacak olan ve kupa maçına da Newton ile çıkacak olan bordo-mavililer ilk etapta İngiliz teknik adamın takıma yapacağı etkiyi de gözlemleyecek. Newton’un vereceği izlenime göre kendisiyle yola devam etme düşüncesinin de bulunduğu belirtildi.

4 İSİM VAR
Newton’a rağmen Bordo- Mavililer’in alternatif bir listesi bulunuyor. Abdullah Avcı, Şota Arveladze, Robert Prosinecki ve Tayfun Korkut Trabzonspor’un gündeminde olan isimler. Yönetim içerisinde yapılan değerlendirmeler soncunda 4 teknik adamla da görüşme yapılması konusunda fikir alışverişi yapıldığı da öğrenildi. Kayserispor teknik direktörü Prosinecki ile liglerin devam etmesi nedeniyle sezon sonunda görüşecek olan bordo-mavililerin diğer isimlerle ise en kısa zaman içerisinde temaslarda bulunması bekleniyor.

AVCI'YA TEPKİ VAR
Başakşehir’deki başarılı performansının ardından Beşiktaş’ta beklenen etkiyi yaratamayan Abdullah Avcı’nın Trabzonspor’da çalışmayı çok istediği öğrenildi. Tecrübeli teknik adamın aracılarla yapılan görüşmelerde gelecek teklifi değerlendireceğin net bir şekilde ifade ettiği öğrenilirken, Bordo-Mavili camiadan bu isme büyük tepki var. Abdullah Avcı ismi gündemde olsa da taraftarlar bu isme sıcak bakmıyor.

ŞOTA İKİNCİ BİR ŞANSI HAK EDİYOR
Trabzonspor’un eski teknik direktörü Şota Arveladze ismi yeniden gündemde. Pahtakor ile geçtiğimiz sezon Özbekistan ligini şampiyonlukla tamamlayan ve Asya Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek olan Şota’yı özellikle Bordo-Mavili camia yeniden takımın başında görmeyi çok istiyor. Trabzonspor’da ikinci bir şansı hak ettiği görüşü hakim olan Şota’nın da gelmeye sıcak baktığı ancak Özbek kulübüne vermiş olduğu sözler nedeniyle Bordo-Mavili takıma gelişinin zor olduğu belirtildi.

Editör: Haber Merkezi